Politika 23.09.2021.

ŠAROVIĆ U DERVENTI: SDS će u Posavini 2022. pobijediti na sva četiri nivoa

ČITANJE: 2 minute

Na sastanku Koordinacionog odbora SDS u izbornoj jedinici četiri, koji je sinoć održan u Derventi, zaključeno je da je SDS u ovoj izbornoj jedinici najsnažnija politička partija i da će svi odbori stranke u ovoj izbornoj jedinici donijeti pobjedu na sva četiri nivoa na opštim izborima 2022.

Predsjednik SDS, Mirko Šarović, poručio je da pobjeda u trci za načelnika u Modriči i Brodu, kao i skupštinska većina koju je SDS okupila u Derventi, pokazaje snagu stranke u Posavini, a odbori u ovim sredinama na koji način straka treba da bude organizovana kako bi donijela pobjedu.

On ističe da su izborni rezultat iz 2020. godine i sjajna organizacija stranke u Posavini garant odličnog izbornog rezultata 2022. godine.

– Pred građane ćemo izaći sa najboljim kandidatima, izbornom platformom koja će ponuditi odgovore na najvažnija životna pitanja i sa jasnom politikom promjene društveno-političkog ambijenta u Republici Srpskoj – poručio je Šarović.

Kako je saopšteno iz SDS, prije sastanka sa Koordinacionim odborom IJ4 Šarović se sastao sa Gradskim odborom SDS Derventa gdje je zaključeno da Derventa, kao putno čvorište i kao regionalni i privredni centar, mora biti u fokusu razvojnih projekata Republike Srpske što danas nije slučaj.

Šarović je poručio da je Gradski odbor Srpske demokratske stranke Derventa jedan od najorganizovanijih odbora.

– Priključak na auto-put i koridor 5C, izgradnja nove Osnovne škole „Nikola Tesla“ i izgradnja bolnice u Derventi su projekti koje Gradski odbor SDS Derventa vidi kao važne. Stoga će se ova tri projekta naći u Programu Srpske demokratske stranke koji naši resorni odbori vrijedno spremaju poslednjih mjeseci – poručio je Šarović, piše Srpskainfo.

Podjećamo, na opštim izborima bira se član Predsjedništva BiH, poslanici iz Srpske u Parlamentarnoj skupštini BiH, predsjednik Republike Srpske i poslanici u Narodnoj skupštini RS.

(SB)

Oznake: Mirko Šarović