Sport 20.02.2021.

Saša Kondić, predsjednik UO RK “Borac”: Pojedini igrači pokazali da ne zaslužuju da nose dres velikana

ČITANJE: 1 minuta

Ne znam da li sam vise bijesan ili razočaran u pojedince u timu. O sudijama i suđenju neću puno da komentarišem, jednom rjećju sramota su za rukomet, rekao je Saša Kondić, predsjednik UO RK “Borac” nakon katastrofalnog poraza Banjalučana od slovenačkog Gorenja, koji se slavio sa 16 golova razlike.

Kondić je dodao da su pojedini igrači Borca pokazali da ne zaslužuju da nose dres velikana.

“Uprava je dala nadljudske napore da se obezbijede uslovi za rad koje nema niko u BiH. Molili smo. Tražlili. Smišljali projekte. Posuđivali da obezbijedimo redovne plate igračima. Često smo bili i žigosani od javnosti da smo ovakvi ili onakvi, ali nama je Borac bio na prvom mjestu i trpili smo razne prozivke radi višeg cilja, a onda smo doživjeli ‘šamarčinu od tih ‘zvijezda'”, istakao je Kondić i dodao da odgovornost uprave leži u činjenici da su pojedince ‘razmazili’.

“Davali smo podršku kada smo trebali da ih kažnjavamo za loše utakmice. Neki od njih definitivno su pokazali da ne cijene ni klub, ni grad, ni navijače, niti nas u upravi. Ovo je sramota svih nas. I ne znam da li nas i dupla kruna može oprati. Ekipi Gorenja čestitam na više nego zasluženoj pobjedi. A mi ćemo na sastanku UO donijeti odluke, nadam se hladne glave”, zaključuje Kondić.

(N.S)