Magazin 16.04.2016.

Saša Popović ukida „Zvezde Granda“

ČITANJE: 3 minute
sasa
Direktor „Grand“ produkcije Saša Popović odlučio je da ukine najgledaniji projekat „Zvezde Granda“, jer je došao na novu ideju.

Kako „Alo!“ saznaje, u dogovoru sa čelnicima Televizije „Prva“, Saša je odlučio da od septembra ne emituju pomenutu muzičku emisiju, već novi projekat u kom će se takođe takmičiti mladi talenti.

– Više od deset godina traju „Zvezde Granda“ i svakako da je to najuspešniji projekat na našim prostorima. Saša Popović je neko ko i kada spava smišlja nove ideje i šta bi mogao da radi, pa je tako odlučio da ukine „Zvezde Granda“. Od septembra će biti potpuno nova emisija, imaće drugi naziv i do sada neviđen format. Žiri, koji je sada u muzičkom takmičenju, ostaje i u sledećem projektu, ali će dobiti pojačanje. Biće novi studio, novi koncept, sve dosta drugačije. Svi se nadaju da će ovo biti projekat koji će pomjeriti granice. Mnogo više ljudi je i uključeno u realizaciju nove emisije – priča izvor blizak Popoviću.

Nedavno je i sam direktor na TV „Granda“ potvrdio ova saznanja kada je rekao da će od septembra svi gledati novi muzički šou.

– Znam tačno kako će u budućnosti izgledati takmičenje za „Zvezde Granda“. Biće nešto potpuno novo. Mislim da gledaoci to ne očekuju. Potpuno novi format koji nikada niko u svijetu nije vidio i koji nemaju ni Amerikanci, ni Britanci, ni bilo ko drugi. Sljedeća sezona će biti najzanimljivija dosad i za takmičare i za publiku, a pogotovo za žiri koji će sigurno uživati – izjavio je Saša.

Inače, Popović je istakao da će finale posljednje sezone „Zvezda Granda“ biti održano u Sarajevu, jer je prošle godine bilo u Makedoniji.

– U odluku da finale bude održano u Sarajevu sigurni smo 90 odsto. Ne mogu ništa stoprocentno potvrditi, jer još nismo sigurni u datum, budući da se Ramazan obilježava od 5. juna do 5 jula. S tim u vezi, dvoumimo se oko termina održavanja finalne večeri, tako da je u opticaju nekoliko datuma. Ipak, otkriću da se kao najvjerovatniji termin održavanja finala pominje 16. jul i to na velelepnom stadionu „Koševo“ – objasnio je direktor „Granda“.

Žiri bira pobednika ove godine!

Saša Popović je otkrio da će ove godine biti nova pravila u „Zvezdama Granda“, pa neće publika birati finaliste, već žiri koji će odabrati i pobjednika.

-Pravila su ove godine takva da će članovi žirija izabrati finaliste, a onda će se uključiti i publika i odabraće pobjednika. U ovom trenutku ne mogu da predvidim ko su favoriti jer su svi koji su došli do četvrtog kruga ekstra pjevači. Podjednako su dobri i muški i ženski kandidati. Moram da priznam da će biti velika borba. Žiri je tu da odluči. Možda oni već imaju svoje favorite, ali ja stojim po strani i donosim odluku samo kad oni ne mogu da odluče ko ide dalje – iskren je Popović.

(Alo)