Sport 11.09.2021.

Sastanak Fondacije “Naše srce” i Fondacije “Novak Đoković”

ČITANJE: 1 minuta

Predstavnica ‘Novak Đokovic” Fondacije Ana Jovanović i Predstavnici Fondacije “Naše srce” Nikolina Jungić i Nikolina Jović sastali su se  na Srpska Openu.

“Povezani smo istim ciljevima, a to je obrazovanje djece i roditelja, kako bi smo kao glavni cilj dobili stručniji i obrazovaniji kadar i kako bi se smanjilo siromaštvo u našim zemljama. Složili smo se. Najavljena je saradnja između dvije fondacije u nekom od sljedećih projekata, koji će povezati djecu Srpske i Srbije”, saopšteno je.

Fondacija “Novak Đoković” je u okviru svog strateškog programa “Putem šampiona” posvećenom edukaciji roditelja djece u sportu donirala  dječije teniske loptice zemljama regiona, a među prvima je i Tenski Savez Republike Srpske.

Fondacija “Naše srce” jedinstvena je svojim djelovanjem na prostorima Republike Srpske.

“Za nas dve najvažnije stvari su vrijeme uloženo u svako dijete i njegova kvalitetna prosvećenost. Ciljevi Fondacije jesu: Obrazovanje i vaspitanje djece u Republici Srpskoj, unapredjenje socijalne i zdravstvene zaštite djece u Republici Srpskoj kroz humanitarne aktivnosti, podrska bolesnoj djeci i njihovim porodicama, promovisanje i poboljšanje Sistema zdravstvene zastite djece”, navedeno je u saopštenju.

(A.M.)