Politika 22.01.2016.

Savez za promjene pozvao Čubrilovića da zaštiti demokratski kapacitet NSRS

ČITANJE: 1 minuta
savez za promjene
Savez za promjene pozvao je Nedeljka Čubrilovića predsjednika NSRS da zaštiti demokratski kapacitet NSRS i spriječi smjenu Milanka Mihajlice, predsjednika Odbora za bezbjednost.

Savez za promjene održao je danas u Banjaluci Sjednicu Predsjedništva na kojoj je zaključeno da u narednom periodu Odbori Saveza za promjene razmatraju sva pitanja od interesa za društvo.

Slavko Vučurevic gradonačelnik Trebinja osvrnuo se i na m-telov zakup poslovne zgrade u Banjaluci dodajući da nadležni organi ispitaju sve u vezi sa tim poslovima te da njegov broj više neće biti u m-telovoj mreži.

Predsjedništvo Saveza za promjene formiralo je i operativno tijelo sastavljeno od svih opozicionih partija koji ce odlučivati o zajedničkim kandidatima za predstojeće lokalne izbore. Savez za promjene negodovao je i zbog uređivačke politike RTRS.

Odgovarajući na pitanje kako je moguće da se ministar bezbjenosti Dragan Mektić upušta u konverzaciju sa nepoznatim licem, Aleksandra Pandurević je pokazala navodnu prepisku između nje i predsjednika RS Milorada Dodika.

dodik prepiska

Međutim, na kraju je objasnila da se radi samo o montaži kojoj je urađena pomoću vibera, i da je moguće na bilo koji broj staviti  Dodikovu sliku i njegovo ime.

Pojedini mediji su objavili  prepisku Gorana Suvare i navadno ministra bezbjednosti Dragana Mektića, što je Savez za promjene oštro osudio.

(NN)