Vijesti 09.05.2016.

Savjeti za vozače dok je zatvorena Mahovljanska petlja

ČITANJE: 1 minuta
petlja mahovljani
Na auto-putu Banja Luka Gradiška, poslije drugog tunela, iz pravca Banja Luke, vozači od danas ne mogu da se isključe na Mahovljanskoj petlji.

Nekoliko desetina metara od tunela čeka ih znak da nastave ravno. Razlog su radovi na izgradnji vijadukta “Mahovljani” na dionici autoputa od Banjaluke do Prnjavora, pa će petlja “Mahovljani” biti zatvorena za sav saobraćaj, odnosno izlaz i ulaz sa auto-puta, poručili su iz “Autoputeva Republike Srpske”.

Petlja Mahovljani će zbog radova biti zatvorena do septembra. Iz preduzeće Autoputevi RS, vozačima koji dolaze iz pravca Gradiške savjetuju da za ulazak i silazak sa autoputa koriste petlju Aleksandrovac.

Vozačima koji iz pravca Banjaluke putuju do Laktaša, savjetuje se vožnja magistralnim putem M16 – kroz Laktaše. Produžiti mogu, takođe, do petlje Aleksandrovac za ulazak na auto-put. Vozači kažu da će pratiti signalizaciju i slušati obavještenja o radovima na petlji.

Iz Autoputeva i AMS Srpske, vozače pozivaju na pojačan oprez i poštovanje regulacije saobraćaja u zoni izvođenja radova.

(ATV)