Magazin 26.09.2015.

Saznajte koje boje odjeće su hit ove jeseni!

ČITANJE: 1 minuta
Jesen garderoba

S obzirom na to da nam je jesen 2015. stigla, došlo je i vrijeme da svoju garderobu obogatimo novim bojama. Modni dizajneri predložili su 5 boja kojima ćete popraviti loše raspoloženje ili obojiti tmurne jesenje dane!

Predlažemo da nabavite bar po jedan komad garderobe u sledećim nijansama i budete ove jeseni moderna devojka. Po ukusu modnih stručnjaka ovu su 5 boja koje će obilježiti jesen:

Maslinasto zelena

Uz osušeno lišće i bakarnu prirodu maslinasto zelena je boja koja će najbolje donijeti duh jeseni u vašem garderoberu. Iako je ova boja vrlo popularna i laka za kombinovanje, ne može da stoji svakome. Djevojkama sa zelenim očima i crvenim tonovima kose stajaće savršeno pa nemojte propustiti da kupite što više komada u ovoj boji.

Koralno crvena

Bilo da obučete pantalone ili majicu u ovoj boji nema šanse da ne budete primjećene bilo gdje da se nalazite. Odlična je za tmurne i kišovite jesenje dane jer će unijeti dašak ljeta.

Boja vina

Tamna, ležerna i elegantna unijeće poseban šmek u vaš stil jer je prava jesenja boja i već drugu godinu za redom apsolutni HIT.

Plava i teget

Ovo su dvije boje koje nikada neće izaći iz mode jer su prosto nezamjenljive. Lako ih je kombinovati, a jedino na šta treba da obratite pažnju je da uz njih nosite i neki svjetliji detalj.

Boja mahovine

Slična maslinasto zelenoj boji, ova boja je napravila pravi bum na modnim pistama. Žene koje imaju maslinasti ten, kao i tamniju kosu neka se pripreme da popune orman sa stvarima u ovoj boji jer će im savršeno stajati. Sjajno se može iskombinovati sa svijetlo braon nijansama.

(NN)