Politika 16.03.2016.

SDS: Dodik histeriše zbog sve veće podrške naroda našoj politici

ČITANJE: 2 minute
sds
Srpska demokratska stranka smatra da su histerični napadi Milorada Dodika, predsjednika SNSD-a i RS najbolja potvrda ispravnosti politike koju vode organi stranke na traženju odgovornosti zbog visokog stepena kriminala i ekonomske bijede u koju je Dodikova vlast dovela Republiku Srpsku, kaže se u saopštenju ove stranke.

Ističu da je pravi razlog Dodikovog histerisanja u javnosti posljedica sve veće podrške naroda politici Srpske demokratske stranke na čelu sa predsjednikom Mladenom Bosićem i Dodikovog straha da će se uspostaviti pravna država u kojoj će odgovarati svi oni koji su opljačkali i nanijeli štetu Republici Srpskoj i njenim građanima.

-SDS je dirnuta navodnom brigom i pažnjom koju Milorad Dodik i pored svih svojih problema sve više pokazuje za Srpsku demokratsku stranku. Dodikova navodna dušebrižnost nije ništa drugo nego očajnički pokušaj skretanja pažnje s potpunog poraza njegove politike na svim mogućim poljima- ističe se u saopštenju SDS-a.

Napominju takođe da Dodik izbjegava da govori o upropaštenoj ekonomiji, političkom fijasku koji je doživio odustajući od referenduma, zašto nema “malog i velikog” ruskog, kao ni američkog kredita za koje je garantovao da će doći.

!Dodik ne vidi šatore djece poginulih boraca i obespravljenih građana koji sedmicama štrajkuju glađu. Od Dodika se ne može čuti, kao ni od javnih medija pod njegovom kontrolom, zašto su propale banke i zašto je njegova vlast dozvolila nelegalno izvlačenje milijardu maraka iz Republike Srpske. ali bi zato rado uređivao odnose u Srpskoj demokratskoj stranci”, dodaju u SDS-u.

Takođe u SDS-u ističu da umjesto da kao predsjednik Republike Srpske odražava jedinstvo građana Dodik politikom zavađanja i blaćenja svega što nije pod njegovom kontrolom pokušava da zaustavi sunovrat SNSD-a i njegove promašene politike.

 (Agencije)

Oznake: Milorad Dodik