Politika 11.06.2022.

SDS: Višegrad pokazao snagu probuđenog naroda koji ne trpi ucjene

ČITANJE: 2 minute

Višegrad je pokazao snagu probuđenog naroda koji ne trpi ucjene i prijetnje i uvjereni smo da će borba protiv sistema koji bi da vlada strahom trijumfovati izglasavanjem opoziva načelnika opštine Mladena Đurevića u nedelju.

Poručili su ovo u Višegradu predstavnici SDS na završnoj tribini povodom predstojećeg referenduma za opoziv načelnika Višegrada Mladena Đurevića.

Predsjednik SDS Mirko Šarović je poručio da Višegrad treba da vodi čovjek koji će raditi za dobrobit svojih sugrađana, a ne neko ko se vodi isključivo ličnim i stranačkim interesima.

„Sadašnji načelnik je bio loš za Višegrad i uvjeren sam da će njegova vladavina i metode koje je koristio nakon referenduma u nedelju biti prošlost“, naveo je Šarović.

Vukota Govedarica, član Predsjedništva SDS, je poručio da će u nedelju glasanjem za opoziv Đurevića građani Višegrada glasati protiv sistema zasnovanog na nakaradnim vrijednostima.

„Sistem u kome živimo napravila je reinkarnirana komunistička partija Jugoslavije, a svi oni koji nisu njihovi žive surovo i brutalno. Te stvari moramo da promijenimo u Višegradu u nedelju, a u Republici Srpskoj u oktobru na opštim izborima, jer sa njima Republike Srpske neće biti naredne četiri godine“, poručio je Govedarica.

On je istakao da je aktuelna vlast napravila nakaradni sistem u kome nema mjesta za one koji znaju i koji su odgovorni.

„To je sistem u kome se najbolje snalaze podanici i ulizice. To je sistem u kojem vlada crvena članska karata koja je vladala ovom zemljom 50 godina. Ta članska crvena karta je ulaznica u opšte moralno posrnuće“, rekao je Govedarica na skupu u četvrtak uveče i poručio da oni koji rade protiv vlastitog naroda moraju biti zaustavljeni, saopštio je SDS.

(SB)

Oznake: SDS