Vijesti 25.12.2020.

SECTOR grupacija: Apelujemo na javnost da prestane sa političkom zloupotrebom imena Slaviše Krunića

ČITANJE: 2 minute
Posljednjih mjeseci ime Slaviše Krunića i kompanija koje je stvorio konstantno se, uglavnom u nekim političkim krugovima, koriste kao poligon za dnevno političke obračune, ostvarivanje ličnih interesa i prikupljanje jeftinih političkih poena.
Tim povodom, iz SECTOR grupacije oglasili su se saopštenjem za javnost. Saopštenje prenosimo u cjelosti:

SECTOR grupacija uspješno završava još jednu poslovnu godinu. Zalaganjem svih zaposlenih iza nas su rezultati koji potvrđuju da i u vrijeme krize možemo da napravimo značajan iskorak.

Kompanije Sector Security, Žitopeka i Žitoprodukt koje je stvorio Slaviša Krunić i danas su u vlasništvu njegove porodice i zapošljavaju više od 1.500 radnika. Zahvaljujući razumijevanju naših saradnika i poslovnih partnera nastavili smo ono što je otpočetka bila naša misija, da stvaramo novu vrijednost i mislimo na ljude.

Želimo da se zahvalimo svim našim klijentima, a posebnu zahvalnost dugujemo menadžmentu kompanije Prointer ITSS sa kojima je i Slaviša Krunić uspješno sarađivao. Svoje resurse stavili su na raspolaganje i konkretno pomogli kako bismo prevazišli za nas naročito teških proteklih 20 mjeseci. Rezultat podrške koju smo dobili od Prointera je, između ostalog, i partnerstvo kojim smo osigurali da ADS kao kompanija koja po svjetskim standardima brine o arhivskoj građi uspješno nastavi Svoj razvojni put.

Želja da sačuvamo i unaprijedimo ono što je i do sada bilo srž našeg poslovanja, nažalost kod nekih nije shvaćena na pravi način. Posljednjih mjeseci ime Slaviše Krunića i kompanija koje je stvorio konstantno se, uglavnom u nekim političkim krugovima, koriste kao poligon za dnevno političke obračune, ostvarivanje ličnih interesa i prikupljanje jeftinih političkih poena.

Zbog toga apelujemo na političku i medijsku javnost da prestanu sa zluradim nagađanjima, jer osim što dovode u pitanje svoj lični kredibilitet, narušavaju i ugled naših kompanija. Sigurni smo da političari imaju dosta drugih tema kojima mogu da se bave i tako prestanu sa korištenjem imena Slaviše Krunića i komentarisanjem poslovne politike kompanija koje je ostavio svojoj porodici i izgradio uz veliku podršku prijatelja, radnika, kao i samih klijenata.

S poštovanjem,

UPRAVA SECTOR GROUP

(banjaluka.net)