Vijesti 07.11.2016.

Sedmočlanoj porodici Kondić potrebna pomoć

ČITANJE: 1 minuta

Sedmočlanoj porodici Kondić iz zaseoka Stratinska, kod Bronzanog Majdana, potrebna je pomoć ljudi dobre volje da prije zime pokriju kuću, jer je kuća u kojoj trenutno žive potpuno neuslovna.

Milutin živi sa svojom suprugom i petoro djece u kući koja je u veoma lošem stanju i nema osnovne uslove za život, a nijedno od njih dvoje ne radi.

“Oni su počeli graditi kuću, ali su zbog nedostatka novca prestali s gradnjom, pa smo mi iz Udruženja ‘Četiri plus’ zahvaljujući ljudima dobre volje koji su dali svoj doprinos uspjeli da nabavimo građevinski materijal koji je bio potreban da se gradnja kuće nastavi”, izjavio je Jovan Radovanović, predsjednik tog udruženja.

Iz Udruženja “Četiri plus” nadaju se da će do početka zime gradnja kuće biti završena, te su zahvalili Udruženju “Nemanjići – Tićino” iz Švajcarske, koje je dosad dosta doniralo porodici Kondić, ali i svim ostalima koji su pomogli.

“Još malo sredstava nedostaje da se kuća pokrije pa mi ovom prilikom apelujemo na sve one koji su u mogućnosti da pomognu da ovu porodicu što prije smjestimo pod krov prije zime“, naglasio je Radovanović.

(Nezavisne)