Politika 13.11.2015.

Šef kluba odbornika SDS-a: Nije nas uzdrmao Dragišićev odlazak

ČITANJE: 1 minuta
djordje umicevic
Šef kluba Odbornika SDS-a u Skupštini grada Đorđe Umićević izjavio je za Banjaluka.net da odlazak odbornika Marinka Dragišića iz SDS-a, neće poljuljati rad odbornika ove stranke u Skupštini grada.

– Marinko je zbog njemu poznatih razloga i meni donekle, tražio da ne bude više u klubu i to treba poštovati. Njegov odlazak nama suštinski neće otežati situaciju, jer mi nismo ti čija odluka je presudna u odlučivanjima, jer je vladajuća stranka ta koja , uz podršku parnera ima većinu u donošenju odluka. Ne želim da komentarišem Marinkov odlazak. Mogu samo da kažem da će on glasati po svojim ličnim nahođenjima, ali sam ubjeđen da će bez obzira na sve, ostati blizak SDS-u- kaže Umićević.

Podsjećamo, odbornik u Skupštini grada Banjaluka Marinko Dragišić izjavio je danas da je zbog odnosa pojedinaca u SDS-u, napustio ovu partiju i da će ubuduće djelovati samostalno.

– Sve je počelo u maju kada sam dao ostavku na sve stranačke funkcije, zbog odnosa pojedinaca iz Gradskog odbora SDS-a Banjaluka, koji su me izbornim inženjeringom i režiranjem rezultata onemogućili da budem izabran za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske- pojasnio je Dragišić.

(Banjaluka.net)