Vijesti 02.02.2016.

Seks skandal u zatvoru: Inspekcija uhvatila upravnika u “akciji”

ČITANJE: 1 minuta
SEKS ZATVOR
Upravnik pritvorske jedinice u Pirotu D. C. (55) suspendovan je sa posla jer ga je komisija Ministarstva pravde “uhvatila na gomili” sa švalerkom u kancelariji.

Kako prenosi “Alo!” njega je iznenadila kontrola i zatečen je pored radnog stola sa spuštenim pantalonama, dok je švalerka bila skroz gola!

Odmah je suspendovan zbog teže povrede radne dužnosti i prijeti mu otkaz.

Izvor iz pirotskog suda ispričao je da već nekoliko dana cijeli grad prepričava detalje seks – skandala u pritvorskoj jedinici.

– Znalo se da D. C. poslije radnog vremena često posjećuje jedna prijateljica. Posjećuje ga u kancelariji pritvorske jedinice koja je na spratu zgrade Osnovnog suda. Iako svi zaposleni zaziru od njega jer je strog, neko se očigledno ohrabrio i prijavio ga nadležnima u Nišu, pošto je pirotska pritvorksa jedinica pod upravom niškog kazneno-popravnog zavoda- piše “Informer” pozivajući se na izvore iz zatvorske jedinice.

Ubrzo je tročlana komisija poslata u kontrolu u Pirot.

– Upali su u kancelariju bez najave i zatekli ga ‘na gomili’ s ljubavnicom. Pantalone su mu bile ispod koljena, valjda je uspio samo gaće da podigne, ali je ljubavnica ostala razgolićena pred njima i u potpunom šoku. D. C. nije mogao da se snađe jer čuvari nisu imali vremena niti su smjeli da ga obavijeste o dolasku komisije. Morali su odmah da im otključaju vrata, a samouvjereni upravnik se nije nadao da će se neko osmjeliti da bez njegove dozvole uđe u kancelariju- objašnjava sagovornik.

Uprava KPZ “Niš” nije željela da komentariše slučaj, osim što je potvrđeno da je upravnik suspendovan zbog povrede radne dužnosti i da se slučaj ispituje.

(Agencije)