Seks skandal u zatvoru: Inspekcija uhvatila upravnika u “akciji”

SEKS ZATVOR

Upravnik pritvorske jedinice u Pirotu D. C. (55) suspendovan je sa posla jer ga je komisija Ministarstva pravde “uhvatila na gomili” sa švalerkom u kancelariji.

Kako prenosi “Alo!” njega je iznenadila kontrola i zatečen je pored radnog stola sa spuštenim pantalonama, dok je švalerka bila skroz gola!

Odmah je suspendovan zbog teže povrede radne dužnosti i prijeti mu otkaz.

Izvor iz pirotskog suda ispričao je da već nekoliko dana cijeli grad prepričava detalje seks – skandala u pritvorskoj jedinici.

– Znalo se da D. C. poslije radnog vremena često posjećuje jedna prijateljica. Posjećuje ga u kancelariji pritvorske jedinice koja je na spratu zgrade Osnovnog suda. Iako svi zaposleni zaziru od njega jer je strog, neko se očigledno ohrabrio i prijavio ga nadležnima u Nišu, pošto je pirotska pritvorksa jedinica pod upravom niškog kazneno-popravnog zavoda- piše “Informer” pozivajući se na izvore iz zatvorske jedinice.

Ubrzo je tročlana komisija poslata u kontrolu u Pirot.

– Upali su u kancelariju bez najave i zatekli ga ‘na gomili’ s ljubavnicom. Pantalone su mu bile ispod koljena, valjda je uspio samo gaće da podigne, ali je ljubavnica ostala razgolićena pred njima i u potpunom šoku. D. C. nije mogao da se snađe jer čuvari nisu imali vremena niti su smjeli da ga obavijeste o dolasku komisije. Morali su odmah da im otključaju vrata, a samouvjereni upravnik se nije nadao da će se neko osmjeliti da bez njegove dozvole uđe u kancelariju- objašnjava sagovornik.

Uprava KPZ “Niš” nije željela da komentariše slučaj, osim što je potvrđeno da je upravnik suspendovan zbog povrede radne dužnosti i da se slučaj ispituje.

(Agencije)

GRADONAČELNIK VRATIO NADU Višečlana porodica u Banjaluci godinama čeka na stan

Gradonačelnik Banjaluke Igor Radojičić poništio je rješenje Komisije za rješavanje stambenih sporova, prema kojem je višečlanoj porodici Kalabić bilo uskraćeno pravo na stan u državnoj svojini na kojem ne postoji stanarsko pravo. Miroslav Kalabić, otac četvoro djece, izjavio je da se nada da će nova odluka Komisije ići u prilog njegovoj porodici i omogućiti im

KOS: Škola podržava akcije građana, ne i političku promociju

Direktor Osnovne škole „Miloš Crnjanski“ na Petrićevcu Ognjen Kos namjerava da pozove predstavnike svih zainteresovanih udruženja građana na sastanak kako bi usaglasili akcije za predstojeći period te kako bi izbjegli svake dalje nesporazume, jer kako ističe, i rukovodstvo škole i udruženja građana očigledno imaju zajedničke ciljeve.

“DUBINSKO SNIMANJE”: INA zainteresovana za kupovinu akcija u Krajinapetrolu

Vlada Republike Srpske spremna je da proda državni udio u Krajinapetrolu i već je dala dozvolu da hrvatska Industrija nafte – INA izvrši dubinsku analizu poslovanja tog preduzeća. Ministar energetike i rudarstva u Vladi RS Petar Đokić dao je saglasnost INA da započne “dubinsko snimanje” društva Krajinapetrol te analizom svih dokumenata, poslovnih, pravnih, komercijalnih… INA

Od 1. januara elektronska građevinska dozvola

Grad Banja Luka će, od 1. januara iduće godine, započeti pilot projekat elektronske građevinske dozvole, u okviru razvoja koncepta „pametnog grada“, najavio je danas gradonačelnik Igor Radojičić. Tokom predavanja na stručnom simpozijumu „Energetska efikasnost – ENEF“, Radojičić je precizirao da se ova novina uvodi na osnovu koncepta „pametnog grada“, jednog od četiri cilja iz desetogodišnje

PRED ZGRADOM NPRS: Otkrivena bista Nikole Koljevića, ranijeg potpredsjednika Srpske

Bista profesora Nikole Koljevića, nekadašnjeg potpredsjednika Republike Srpske i jednog od osnivača SDS-a, otkrivena je danas u parku ispred zgrade Narodnog pozorišta u Banjaluci, u prisustvu najviših zvaničnika Srpske. Bistu su zajednički otkrili predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović i Koljevićeva kćerka Bogdana. Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da je današnje otkrivanje biste

Banjalučki Univerzitet za poslovne studije poništio diplomu direktora OBA

Univerzitet za poslovne studije Banjaluka poništio je diplomu direktora Obavještajno-bezbjednosne agencije BiH Osmana Mehmedagića za koju je Republička prosvjetna inspekcija utvrdila da je stečena nezakonito, potvrđeno je za Srpskainfo u Inspektoratu Republike Srpske. – Republička prosvjetna inspekcija obavila je danas na Univerzitetu za poslovne studije Banjaluka kontrolu da li je izvršeno rješenje kojim je dat

Studentski filmovi iz cijelog svijeta za sedam dana u Banjaluci

Posjetioce povratničkog izdanja DukaFesta očekuju projekcije 47 studentskih filmova iz cijelog svijeta, koji će biti prikazani u takmičarskom programu, i to 20 igranih i 27 dokumentarnih filmova, saopšteno je na konferenciji za medije održanoj u četvrtak.