Sport 27.11.2022.

Selektor Kameruna uoči Srbije: Borićemo se do kraja

ČITANJE: 1 minuta

Svjesni smo da poraz protiv Srbije znači i povratak kući i zato ćemo dati sve od sebe i boriti se do kraja, izjavio je danas selektor Kameruna Rigobert Song.

Srbija i Kamerun sutra od 11 sati igraju meč drugog kola G grupe na Mundijalu.

“Moramo da damo 120 odsto. Protiv Švajcarske smo dobro počeli, ali presudila je jedna greška u odbrani. Nećemo mnogo mijenjati u našoj igri, pokušaćemo da ispravimo greške i spremni smo da potražimo način da pobijedimo”, kazao je Song na konferenciji za medije, prenose Nezavisne.

On se posebno zahvalio navijačima iz Kameruna koji daju snažnu podršku ekipu, uprkos seriji od osam uzastopnih poraza na Mundijalima.

“Ključ je da koristimo šanse. Da smo protiv Švajcarske iskoristili naše prilike, sada bi bilo drugačije. Čeka nas zahtjevan meč, ustajemo rano, termin je dnevni, ali spremni smo”, poručio je Song.

Na pitanje da li sada poznaje fudbalere Srbije, pošto je poslije žreba rekao da ne poznaje nijednog, Song je rekao da je rival jak, ali da ne želi da priča o detaljima.

“Gledali smo meč protiv Brazila, bio je spektakl, a na nama je sada da pronađemo slabe tačke rivala i da ih iskoristimo”, zaključio je Song.

(Z.M)

Oznake: SP Katar 2022