Vijesti 14.11.2020.

Šeranić: U vrijeme pandemije solidarnost i kolektivitet mogu pomoći više nego inače

ČITANJE: 1 minuta

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić istakao je da je vrijeme pandemije virusa korona vrijeme kada solidarnost i kolektivitet mogu pomoći više nego inače.

“Vjerujem i dalje u sve vas. Većina građana sprovodi sve lične mjere preventivne zaštite jer su to upravo one mjere koje nam mogu pomoći da prevaziđemo epidemiju virusa korona u našoj zajednici. Кada ovo govorim, molim vas, da imamo na umu više od 1.200 porodica koje u ovom trenutku brinu za zdravlje svojih bližnjih”, naglasio je ministar Šeranić.

U proteklih osam mjeseci, naveo je on, Republički štab za vanredne situacije i Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite činili su i činiće sve da obezbijede svu neophodnu opremu da zaštite zdravstvene radnike, da ih podrže u svemu onome što rade, kao i sve ono što je potrebno za liječenje svojih sugrađana.

“Кao ministar, kao doktor medicine i kao roditelj pozivam vas da solidarno i kolektivno kao partneri u cijelom ovom poslu prevaziđemo epidemiju virusa korona u našoj zajednici”, poručio je Šeranić u obraćanju javnosti Republike Srpske.

(Srna)

Oznake: Alen Šeranić