Biznis 07.03.2019.

Servis koji nikad ne spava: Dopuni račun bilo gdje i bilo kada

ČITANJE: 2 minute

Koliko puta vam se dogodilo da pokušate pozvati nekoga telefonom, a sa druge strane vas dočeka neugodno obavještenje – iznos na vašem računu nije dovoljan za uspostavljanje poziva. U tom momentu razmišljate o više opcija, gdje je najbliži kiosk ili market, a ukoliko baš nemate volje da izlazite, onda pokušavate smisliti koga pozvati da vam dopuni račun. Gubite vrijeme, ali i strpljenje.

Uz novitet koji je za svoje prepaid korisnike pripremila kompanija m:tel, o ovome više ne morate razmišljati. Konačno je dostupna ONLINE KUPOVINA m:tel dopuna direktno na web sajtu mtel.ba i to bez ikakvih komplikovanih procesa, prethodne registracije ili prijave.

dopuna racuna online

Sve što je potrebno je da posjetite stranicu za m:tel elektronsko dopunjavanje računa i u ponuđena tri polja upišete podatke: broj telefona koji dopunjavate, vašu email adresu na koju želite da vam stigne potvrda i iznos koji dopunjavate.

Klikom na dugme “Plati karticom” otvoriće se novi prozor u kom popunjavate podatke platne kartice kojom plaćate.

Placanje mtel online dopuna

Nakon što unesete broj kartice, ime korisnika kartice i podatke o roku važenja kartice, dužni ste označiti polje za potvrdu procesiranja podataka, a zatim i kliknuti na dugme “Potvrdi”.

Za nekoliko sekundi sredstva koja ste uplatili naći će se na računu koji dopunjavate.

Osim značajne uštede vremena, na ovaj način račun možete dopuniti u bilo koje doba dana i noći i bilo gdje da se nalazite i to u najkraćem mogućem roku – ZA JEDAN MINUT koliko je potrebno da popunite sve podatke.

Platne kartice koje podržava ovaj sistem dopune računa su VISA, Maestro i MasterCard svih banaka. Ono što je važno napomenuti je da je servis u potpunosti siguran, te da su svi podaci korisnika zaštićeni naprednim sistemima zaštite. Više informacija o servisu možete dobiti besplatnim pozivom na 066101010.