Vijesti 12.12.2018.

Servisne informacije za 12. decembar

ČITANJE: 1 minuta

Servisne informacije za srijedu, 12. decembar 2018. godine.

Policijska uprava

Dogodila su se četiri krivična djela. Javni red i mir nije narušavan. Dogodilo se devet saobraćajnih nezgoda,a dva lica su lakše povrijeđena.

Služba hitne pomoći

U Stanici hitne pomoći pregledana su 62 odrasla pacijenta i 22 djeteta. Urađeno je 15 kućnih posjeta.

Vatrogasna jedinica

Vatrogasna brigada imala je jednu intervenciju.

Elektrokrajina

Najavljena isključenja električne energije za danas:

-U vremenu od 08:30 do 13:00 časova (BTS Bosanka):DIO ULICE: Beogradska.

-U vremenu od 13:00 do 14:00 časova (TS Veselina Masleše, NN mreža):DIJELOVI ULICA: Gajeva, Jevrejska i Veselina Masleše.

-U vremenu od 09:00 do 14:00 časova (NN mreža):DIO ULICE: Braće Grbić.DIJELOVI NASELjA: Motike, Bukvalek, Rekavice i Debeljaci.

Vodovod

Snadbjevanje vodom uredno, osim radova na sljedećim cjevovodima:

-Cjevovod u ulici Kralja Alfonsa XIII što će u periodu od 08:00 – 20:00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u ulici Veselina Masleše i dijelu ulice Kralja Alfonsa XIII između ulica Veselina Masleše i Ivana Franje Jukića.

-Cjevovod u ulici Vase Glušca što će u periodu od 08:00 – 18:00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u navedenoj ulici.

Prognoza vremena

Ujutro vedro ili sa malom oblačnošću i sa umjerenim mrazem. Postojaće uslovi za sumaglicu i prolaznu maglu oko rijeka i nižim dijelovima grada. Tokom dana će biti sunčano. Poslijepodne postepeno povećanje oblačnosti. Vjetar slab do umjeren zapadni, popodne slab i promjenljiv. Minimalna temperatura vazduha oko -3°C. a maksimalna dnevna oko 6°C.