Vijesti 12.03.2018.

Servisne informacije za 12. mart

ČITANJE: 1 minuta

Servisne informacije za ponedjeljak, 12. mart 2018. godine:

Centar javne bezbjednosti Banja Luka 

Evidentirana su dva krivična djela. Javni red i mir je narušen dva puta. Dogodile su se četiri saobraćajne nezgode u kojima nije bilo povrijeđenih lica.

Služba hitne pomoći

Pregledana su 123 pacijenta i obavljene 23 kućne posjete.

Vatrogasna jedinica

Imala je dvije intervencije.

Elektrokrajina

Snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno. Za danas su planirana sljedeća isključenja:

  • od 09:00 do 14:00 časova – dijelovi ulica: Miloša Dujića,Zelengorske,Njegoševe i Plitvičke.

Vodovod

Snabdijevanje grada vodom jutros je uredno, a kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće. Zbog zamućenosti vode, izvorište Subotica je isključeno iz rada 11. marta u 11.20 časova. Kako je najavljeno, biće uključeno kada mutnoća izvora bude u skladu sa pravilnikom o higijenskoj ispravnosti vode za piće. Danas, od 8.00 do 18.00 časova, biće izvođeni radovi u Srpskoj ulici, što će  u navedenom periodu dovesti do privremenog prekida vodosnabdijevanja u dijelu navedene ulice.

Prognoza vremena RHMZ

Rano ujutro povremena kiša koja brzo prestaje. Prije podne i sredinom dana suvo uz sunčane periode i toplo. Popodne promjenljivo vrijeme uz povremenu kišu i pljuskove, a uveče i u noći ponovo suvo. Ujutru će duvati umjeren do jak jugo, a tokom dana vjetar slabi. Jutarnja temperatura vazduha oko 10°C, najviša dnevna do 18°C.