Vijesti 21.12.2017.

Servisne informacije za 21. decembar

ČITANJE: 1 minuta

Servisne informacije za četvrtak, 21. decembar 2017.

Centar javne bezbjednosti Banja Luka

Evidentirano je jedno krivično djele. Javni red i mir je narušen tri puta. Dogodile su se četiri saobraćajne nezgode, u kojima je jedno lice lakše povrijeđeno.

Služba hitne pomoći

Pregledano je 98 pacijenta i obavljeno 13 kućnih posjeta.

Vatrogasna jedinica

Pet intervencija.

Elektrokrajina

Snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno. Zbog radova na elektroenergetskim objektima, planirana su sljedeća isključenja:

od 08,00 do 15,00 časova – dio Ulice Mladena Stojanovića;
od 09,00 do 14,00 časova – dijelovi ulica: Franca Šuberta, Starčevica, Stevana Musića, Lipovačke i Stepe Stepanovića, te dio naselja Rekavice.

Vodovod

Snabdijevanje grada vodom jutros je uredno, a kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Ekipe Vodovoda će danas izvoditi radove na cjevovodu u sljedećim ulicama: Užičkoj 13, Moslovačkoj 1, Novosadskoj 13 i u krugu kampusa Univerziteta u Banjoj Luci.  Izvođenje radova na pomenutim lokacijama, može u periodu od 8.00 do 15.00 časova, dovesti do privremenog prekida vodosnabdijevanja potrošača u navedenim ulicama.

Prognoza vremena RHMZ

Jutro oblačno uz mogućnost provijavanja slabog snijega. Tokom dana smanjenje oblačnosti uz duže sunčane intervale, a u noći novo naoblačenje. Vjetar slab, sjeverozapadni. Minimalna temperatura oko -4°C, a maksimalna dnevna oko  4°C.