Vijesti 22.07.2019.

Servisne informacije za 22. jul

Servisne informacije ponedjeljak, 22. jul 2019. godine:

Policijska uprava:

Prema podacima s kojima raspolaže ovo Područno odjeljenje evidentirano je jedno krivično djelo. Javni red i mir je narušen tri puta. Dogodile su se tri saobraćajne nezgode, povrijeđenih lica nije bilo.

Služba hitne pomoći

U Stanici hitne pomoći pregledano je 90 odraslih pacijenata i 29 djece, a obavljeno je 13 kućnih posjeta.

Vatrogasna jedinica

Vatrogasna brigada je imala jednu tehničku intervenciju.

Elektrokrajina

Snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno, a zbog planiranih radova na elektroenergetskim objektima danas će bez električne energije biti:

  • U vremenu od 08,00 do 17,00 časova dijelovi naselja: Slavićka i Pandže,
  • U vremenu od 08,30 do 14,00 časova dijelovi ulica: Suturlija i Nadežde Petrović, te dijelovi naselja: Bukvalek, Donja Kola i Goleši,
  • U vremenu od 09,00 do 10,00 časova dijelovi naselja: Vrbanja, Debeljaci i Zeleni Vir,
  • U vremenu od 10,00 do 11,00 časova dio naselja Vrbanja,
  • U vremenu od 09,00 do 14,00 časova dijelovi ulica: Šesnaeste krajiške narodnoslobodilačke brigade, Rade Ličine, Milana Cvijetića, Gavrila Principa i Braće i sestara Glumac, te dijelovi naselja: Stričići – Lusići i Pavići,
  • U vremenu od 12,00 do 14,00 časova dijelovi ulica: Milana Karanovića i Vrbaski put.

Vodovod

Snabdijevanje grada vodom jutros je uredno, a kvalitet isporučene vode za piće zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Prognoza vremena

Jutro toplo uz promjenjljivu oblačnost, prijepodne i tokom dana sunčano i veoma toplo. Poslijepodne rast oblaka nestabilnosti uz mogućnost kratkotrajnog pljuska u širem regionu južno od grada. Vjetar prijepodne slab, a popodne do umjeren sjeverni. Minimalna temperatura vazduha oko 20°C, a najviša dnevna oko 31°C.