Vijesti 22.06.2016.

Servisne informacije za 22. jun: Rođeno 13 beba!

ČITANJE: 2 minute

U Banjaluci je juče rođeno 13 beba, 5 djevojčica i 8 dječaka. Pročitajte i ostale servisne informacije.

Centar javne bezbjednosti Banjaluka:
Devet krivičnih djela: jedna krađa, dvije teške krađe, jedno krivično djelo u vezi s drogom i 5 pod “ostalo”. Javni red i mir nije narušavan. Devet saobraćajnih nezgoda, jedna s posljedicama po lica u kojoj je jedno lice lakše povrijeđeno.

Stanica hitne pomoći:
Pregledano je: 78 odraslih pacijenata i 18-oro djece, a obavljeno je 15 kućnih posjeta.

Porodilište:
Rođeno je 13 beba: 5 djevojčica i 8 dječaka.

Vatrogasna brigada nije imala intervencija.

Elektrokrajina:
Snabdijevanje Grada električnom energijom jutros je uredno, a zbog izvođenja planiranih radova na elektroenergetskim objektima bez električne energije danas će biti:

– U vremenu od 10 do 11 časova dio ulice Skendera Kulenovića,
– U vremenu od 09 do 13 časova dijelovi ulica: Braće Mažar i majke Marije, Branka Majstorovića, Kralja Petra I Karađorđevića, Meše Selimovića, Šoše Mažara i Vojvode Momčila,
– U vremenu od 09 do 14 časova dijelovi ulica: Sokolovac, Savska i Srpskih ustanika,
– U vremenu od 08 do 17 časova dijelovi naselja: Radosavska i Jaruge.

Vodovod:
Snabdijevanje Grada vodom jutros je uredno, a kvalitet isporučene vode zadovoljava odredbe Pravilnika o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

Danas će se izvoditi radovi na cjevovodu NO 150 mm u Ulici Nikole Pašića, što će u periodu od 08 do 18 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelu Ulice Nikole Pašića između ulica Vojvode Radomira Putnika i Aleja Svetog Save.

– Takođe, danas će se izvoditi radovi na cjevovodu NO 225 mm u naselju Kuljani, što će u periodu od 08 do 18 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u naseljima Kuljani i Barlovci.

Prognoza vremena:
Ujutro i prijepodne malo do umjereno oblačno i sunčano. Potom, promjenljivo oblačno uz sunčane intervale i još toplije. Vjetar slab do umjeren, sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha oko 17°C, a najviša dnevna do 31°C.