Vijesti 28.11.2017.

Servisne informacije za 28. novembar

ČITANJE: 1 minuta

Sevisne informacije za utorak, 28. novembar 2017. godine:

Centar javne bezbjednosti Banja Luka

Evidentirana su tri krivična djela. Javni red i mir nije narušavan. Dogodilo se osam saobraćajnih nezgoda, u kojima nije bilo povrijeđenih lica.

Služba hitne pomoći

Pregledan je 71 pacijent i obavljeno 14 kućnih posjeta.

Vatrogasna jedinica

Imala je četiri intervencije.

Elektrokrajina – snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno. Zbog radova, planirana su sljedeća  isključenja:

  • od 08:00 do 15:00 časova – povremeno dijelovi ulica: Prvog krajiškog korpusa, Mladena Stojanovića, Kralja Petra II i Petra Kočića;
  • od 09:00 do 14:00 časova – dijelovi naselja: Kola i Rekavice.

Vodovod

Snabdijevanje grada vodom je uredno. Tehničke ekipe Vodovoda će danas raditi na redovnom pregledu vodovodne mreže kao i na otklanjanju kvarova na sljedećim lokacijama: Prote Todora Srdića broj 1, Branka Morače 2 i Kralja Petra I Karađorđevića 22. Izvođenje radova na pomenutim lokacijama, može u periodu od 8.00 do 15.00 časova, dovesti do privremenog prekida vodosnabdijevanja potrošača u navedenim ulicama.

Prognoza vremena RHMZ

Ujutro hladno sa mrazem i pretežno vedro. Tokom dana sunčano sa malo oblaka, prohladno, ali ipak malo toplije. Vjetar slab i promjenljiv. Jutarnja temperatura oko -5°C, a najviša dnevna oko 8 °C.