Vijesti 07.12.2017.

Servisne informacije za 7. decembar

ČITANJE: 1 minuta

Servisne informacije za četvrtak, 7. decembar 2017.

Centar javne bezbjednosti Banja Luka

Nisu evidentirana krivična djela. Javni red i mir je narušen jedanput. Dogodilo se šest saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedno lice povrijeđeno.

Služba hitne pomoći

Pregledano je 77 pacijenata i obavljeno 15 kućnih posjeta.

Vatrogasna jedinica

Pet intervencija

Elektrokrajina

Snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno. Zbog radova, planirana su sljedeća  isključenja:

od 09:00 do 10:00 časova – dijelovi naselja: Petrićevac i Motike;
od 09:00 do 12:00 časova – dijelovi ulica: Od Zmijanja Rajka i Karađorđeva br. 2. te dijelovi naselja: Novoselija, Grab, Srpske toplice i Banj brdo;
od 10:00 do 10:30 časova – dio naselja Piskavica;
od 09:00 do 14:00 časova – dijelovi ulica: Hilandarske, Jovice Savinovića, Braće i sestara Kapor, Kosovske i Zvjezdana Mandića, te dijelovi naselja: Bukvalek i Bistrica.

Vodovod

Snabdijevanje grada vodom je uredno. Tehničke ekipe Vodovoda će danas raditi na redovnom pregledu vodovodne mreže kao i na otklanjanju kvarova u ulicama Branka Koščice 33 i Prvoj kuljanskoj, te u naselju Šindraci.

Izvođenje radova na pomenutim lokacijama može u periodu od 08.00 do 15.00 časova, dovesti do privremenog prekida vodosnabdijevanja potrošača u navedenim ulicama. Zbog nedostatka električne energije, od 9.00 do 12.00 časova, na pumpnoj stanici Grab doći će do prekida vodosnabdijevanja naselja Grab u navedenom periodu.

Prognoza vremena RHMZ

Jutro hladno i pretežno vedro, u nižim dijelovima grada i oko rijeka prolazna magla koja će se ponegdje zadržavati i prije podneva. Tokom dana pretežno sunčano i prijatno toplo vrijeme. Duvaće slab i promjenljiv vjetar, popodne jugozapadni. Jutarnja temperatura oko -1°C, a najviša dnevna do 12°C.