Politika 12.04.2022.

Šešić o navodima da napušta SDS: Neću ni potvrditi ni demantovati

ČITANJE: 1 minuta

Poslanik SDS-a u NSRS Davor Šešić kaže za ATV da neće ni potvrditi ni demantovati informacije da napušta ovu stranku, ali da će uskoro iznijeti svoj stav.

“U narednom periodu, da li danas ili do kraja sedmice obratiću se medijima i javnosti. Sada neću ništa potvrđivati ni komentarisati, iznijeću svoj stav u nekom narednom periodu tako da ne bih sada da pravim nikakvu zabunu”, kaže Šešić za ATV.

Na pitanje ATV-a da li bi demantovao vijest da napušta SDS, Šešić kaže da ne bi ni potvrdio, ni demantovao.

Informacije da napušta SDS dolaze nakon burnog perioda u ovoj stranci, a navodno je Šešić svoje nezadovoljstvo stanjem u Srpskoj demokratskoj stranci iznio na sjednici Kluba.

On je prethodno isključen iz Glavnog odbora SDS-a nakon kritika upućenih rukovodstvu ove stranke, a prema našim informacijama sukob je eskalirao nakon rezultata izbora za mjesne zajednice u Banjaluci. Tada smo pisali o njegovom konfliktu sa predsjednikom banjalučkog Gradskog odbora SDS Milanom Radovićem.

Ukoliko Šešić napusti SDS, to bi značilo da ova stranka ostaje bez poslanika u NSRS iz najvećeg grada Republike Srpske. Mandat je nedavno vratila i Ivanka Marković, a Šešić bi bio sedmi poslanik koji napušta SDS u ovom mandatu.

(E.M)

Oznake: Davor Šešić