Politika 24.05.2021.

ŠEŠIĆ: Šarović se ograđuje od mojih činjenica, ali ne i od Radovićevih uvreda

ČITANJE: 1 minuta

Nakon što je predsjednik SDS-a, Mirko Šarović, rekao da “stavovi narodnog poslanika Davora Šešića nisu dio politike SDS-a, te da se on kao predsjednik stranke od toga ograđuje”, oglasio se i Šešić.

“Predsjednik Šarović se ograđuje od svima poznatih činjenica koje sam iznio, a ne ograđuje se od uvredljivog javnog istupa gospodina Radovića. Javni istup očigledno nije problem, već je problem u tome ko istupa”, napisao je Šešić na Tviteru, prenosi ATV.

Podsjećamo, predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Mirko Šarović izjavio je da su neki stavovi narodnog poslanika Davora Šešića njegovi lični stavovi koji nisu dio politike SDS-a, te da se on kao predsjednik stranke od toga ograđuje.

Šarović je povodom sukoba između narodnog poslanika SDS-a Davora Šešića i potpredsjednika stranke Milana Radovića rekao da stranka ne stoji iza određenih stavova, posebno onih koji se tiču članova Predsjedništva SDS-a Milana Radovića i drugih.

– Dajemo podršku članovima Predsjedništva, svako ima pravo da bilo šta kaže, ali to mora da se riješi u poslaničkim klupama, odnosno u našem klubu poslanika, na sjednicima u Gradskom odboru Banjaluka i nekih drugih – rekao je Šarović novinarima u Trebinju.

Šarović je rekao da se o sankcijama povodom ovog slučaja nije razgovaralo.

(SB)