Sport 28.07.2020.

ŠEST NOVIH KOŠARKAŠA U EKIPI: Igokea krenula sa pripremama za predstojeću sezonu

ČITANJE: 1 minuta

Za košarkaše Igokee odmor je završen i u narednih nešto više od mjesec dana očekuje ih naporan rad kako bi prvu takmičarsku utakmicu, u kvalifikacijama za FIBA Ligu šampiona, dočekali u punoj formi. Evropske obaveze i duga pauza, glavni su razlozi, što su u Laktašima, krenuli sa priprema za novu sezonu ranije nego minulih godina, a stručni štab Dragana Bajića, već s prvim treningom imao je razloga za zadovoljstvo.

Bajić kaže da su uspjeli da odrade ljekarske preglede i sva potrebna testiranja, te da je zadovoljan u kakvom su stanju igrači došli na pripreme.

U Igokei su sklopili većinu igračkog mozaika za narednu sezonu. Pristiglo je šest novih košarkaša, a traga se još za igračima na bekovskoj, koja je prioritet, i poziciji krilnog centra. Dragan Bajić kaže da je prezadovoljan do sada urađenim tokom prelaznog roka te ističe da je cilj stvoriti ekipu koje će da bude na okupu tokom čitave sezone, prenosi ATV.

“Na početku sezone nas očekuju kvalifikacije za FIBA Ligu šampiona, nakon toga i ABA liga koja će da bude izuzetno jaka. Naše je da se spremimo i da radimo što je bolje moguće”, kaže Đorđe Gagić, košarkaš Igokee.

Košarkaški Igokee takmičarsku sezonu otvaraju utakmicom protiv Kluža, 15.septembra u Laktašima, u prvom kolu kvalifikacija za FIBA Ligu šampiona.

(A.M/banjaluka.net)

Oznake: Igokea