Politika 05.08.2020.

SIGURNA POBJEDA: Svi podržali Bojića za načelnika Laktaša

ČITANJE: 1 minuta

Miroslav Bojić (SNSD) na predstojećim lokalnim izborima biće zajednički kandidat SNSD-a, SPS-a, SP-a, DNS-a, Ujedinjene Srpske i Partije ujedinjenih penzionera za načelnika opštine Laktaši.

Bojić, koji je sporazum o podršci za kandidaturu potpisao danas u Laktašima sa predstavnicima opštinskih organizacija ovih partija, rekao je da na predstojećim izborima očekuje ubjedljivu pobjedu, te zahvalio koalicionim partnerima na podršci, prenosi ATV.

“Nastavljamo putem koji su naši prethodnici počeli, a to je put razvoja opštine, stvaranja boljeg i sigurnijeg ambijenta za život građana i svi partneri kojima je to cilj su dobrodošli”, rekao je novinarima Bojić nakon potpisivanja sporazuma.

On je naveo da je odbornička lista kandidata SNSD-a za skupštinu opštine Laktaši završena da se čeka njeno potvrđivanje, kao i da je riječ o podmlađenoj listi, čija je karakteristika spoj mladosti i iskustva.

Predsjednik Opštinskog obora DNS-a Laktaši Saša Panić rekao je da je Bojić kandidat koji donosi novu energiju, te da je dobio jednoglasnu podršku ovog opštinskog odbora.

Panić smatra da je s ciljem razvoja Laktaša potrebno više raditi na uspostavljanju saradnje sa republičkim institucijama, u smislu privlačenja investicija za realizaciju nekih velikih projekata u opštini, te jačanja industrijske zone.

Predsjednik Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske Laktaši Aleksandar Đurašinović rekao je da ova partija prvi put izlazi na lokalne izbore, te da očekuje da postane parlamentarna stranka u ovoj opštini.

“Cilj nam je da uzmemo učešće u odlučivanju za važna pitanja u ovoj opštini, te smo pripremili i listu kandidata za odbornike“, rekao je Đurašinović.

(banjaluka.net)