Sim Impex vas nagrađuje za svaku kupovinu iznad 60 KM

Sim Impex akcija

Ukoliko razmišljate o kupovini auto dijelova, opreme ili vam je vrijeme za mali servis sada imate razlog više da posjetite Sim Impex. Naime, u toku je akcija u sklopu koje za svaku kupovinu iznad 60 KM dobijate poklon bon za besplatno pranje automobila.

Akcija traje od 11. jula do 20. avgusta na teritoriji cijele BiH, odnosno u dvadesetčetiri grada u kojima Sim Impex ima svoje poslovnice i servise. Sve što treba da uradite jeste da sačuvate vaš fiskalni račun i u bilo kojoj od naznačenih praonica vas čeka besplatno pranje automobila.

Spisak svih auto-praonica u kojima možete iskoristiti svoj poklon bon:

Stručnjaci iz Sim Impex-a ovom prilikom apeluju na sve vozače da, ukoliko se pripremaju za godišnji odmor, posebnu pažnju posvete i provjeri stanja automobila, kako bi na odredište stigli bez problema.

Čak i ako ste među vozačima koji redovno servisiraju vozilo, ukoliko se spremate za dalji put, ova stavka je neophodna kako biste vi i vaši saputnici bili bezbjedni. Ono što je najvažnije je da ne čekate posljednji trenutak, te da posebnu pažnju posvetite tome da pregled vozila bude profesionalno urađen, a svi uočeni nedostaci i slabe tačke otklonjeni.

Među dijelovima automobila koje trebate provjeriti, najvažniji su upravljački sistem, kočioni sistem, ulje motora i kočnica, rashladni sistem, tj. da li su crijeva za prenos rashladne tečnosti dovoljno čvrsta i da li su dobro zategnuta.

Pored stalnih akcija i popusta, za sve svoje kupce Sim Impex je obezbjedio i karticu lojalnosti koja otvara vrata brojnim pogodnostima, a jedna od njih je i korišćenje servisa Pomoć na putu 24 sata dnevno na teritoriji BiH i Evrope, pozivom na broj Call centar sa kartice.

PUCAO NA KOMŠIJU Potekla krv zbog bunara

Novica Šešum (65) uhapšen je preksinoć jer je pucao na komšiju Sašu Matoša (49) u dvorištu njegove kuće u banjalučkom naselju Kuljani, a tome je, kako saznajemo, prethodila svađa zbog bunara za vodu.

NASTAVAK INFRASTRUKTURNIH PROJEKATA Asfaltirani putevi u Saračici i Bistrici

Komunalne službe i ove sedmice nastavile su sa izgradnjom i asfaltiranjem makadamskih puteva na području grada. Tako su proteklih dana, novi asfalt dobila dva putna pravca, i to Saračica-Brankovac i Bojanića mlin-Janjetovići. -U okviru rekonstrukcije lokalnih i nekategorisanih puteva izvedeni su radovi na dva putna pravca, i to Saračica-Brankovac i Bojanića mlin-Janjetovići – potvrđeno je