Sim Impex vas nagrađuje za svaku kupovinu iznad 60 KM

Ukoliko razmišljate o kupovini auto dijelova, opreme ili vam je vrijeme za mali servis sada imate razlog više da posjetite Sim Impex. Naime, u toku je akcija u sklopu koje za svaku kupovinu iznad 60 KM dobijate poklon bon za besplatno pranje automobila.

Akcija traje od 11. jula do 20. avgusta na teritoriji cijele BiH, odnosno u dvadesetčetiri grada u kojima Sim Impex ima svoje poslovnice i servise. Sve što treba da uradite jeste da sačuvate vaš fiskalni račun i u bilo kojoj od naznačenih praonica vas čeka besplatno pranje automobila.

Spisak svih auto-praonica u kojima možete iskoristiti svoj poklon bon:

Stručnjaci iz Sim Impex-a ovom prilikom apeluju na sve vozače da, ukoliko se pripremaju za godišnji odmor, posebnu pažnju posvete i provjeri stanja automobila, kako bi na odredište stigli bez problema.

Čak i ako ste među vozačima koji redovno servisiraju vozilo, ukoliko se spremate za dalji put, ova stavka je neophodna kako biste vi i vaši saputnici bili bezbjedni. Ono što je najvažnije je da ne čekate posljednji trenutak, te da posebnu pažnju posvetite tome da pregled vozila bude profesionalno urađen, a svi uočeni nedostaci i slabe tačke otklonjeni.

Među dijelovima automobila koje trebate provjeriti, najvažniji su upravljački sistem, kočioni sistem, ulje motora i kočnica, rashladni sistem, tj. da li su crijeva za prenos rashladne tečnosti dovoljno čvrsta i da li su dobro zategnuta.

Pored stalnih akcija i popusta, za sve svoje kupce Sim Impex je obezbjedio i karticu lojalnosti koja otvara vrata brojnim pogodnostima, a jedna od njih je i korišćenje servisa Pomoć na putu 24 sata dnevno na teritoriji BiH i Evrope, pozivom na broj Call centar sa kartice.

DONACIJE GRADSKE UPRAVE 10.000 KM za porodicu Jovanke Tepić

Jovanka Tepić i njene kćerke, koje su u požaru ostale bez krova nad glavom, dobiće novčanu pomoć Gradske uprave u iznosu od 10.000 KM, a sve dok radovi na popravci kuće ne budu završeni, imaće obezbijeđen besplatan smještaj u centru „Zaštiti me“.