Politika 24.11.2020.

Siniša Vidović novi predsjednik Gradskog odbora Ujedinjene Srpske Banjaluka

ČITANJE: 1 minuta

Siniša Vidović, privrednik iz Banjaluke, izabran je danas za v.d. predsjednika Gradskog odbora US Banja Luka, nakon što je predsjednik Ujedinjene Srpske dr Nenad Stevandić prihvatio ostavku Milana Petkovića, saopšteno je iz ove stranke.

“Ujedinjena Srpska je zadovoljna i ponosna doprinosom Milana Petkovića izbornim rezultatima u Banjaluci i u Izbornoj jedinici 3, kao i njegovim radom kao šefa pravnog tima Ujedinjene Srpske, te radom u Narodnoj skupštini RS na mjestu potpredsjenika. Odbacujući špekulacije o navodnom napuštanju stanke, još jednom podvlačimo da Milan Petković ostaje potpredsjednik Ujedinjene Srpske i šef pravnog tima Ujedinjene Srpske, te da je ostavka na jednu od funkcija koje je obavljao lični čin donesen uz konsultaciju i znanje predsjednika stranke”, stoji u saopštenju.

Iz Ujedinjene Srpske dalje navode da je ova stranka sposobna za uključivanje više ljudi na rukovodeće funkcije u stranci, ne zanemarujući ničije dosadašnje doprinose i zasluge i ostajući otvorena i stabilna u daljem napredovanju.

“Dogovori unutar Ujedinjene Srpske su uvijek bili na korist stanke, pa tako i sve što je Milan Petković do sada uradio i što će uraditi ubuduće, biće u korist Ujedinjene Srpske”, zakljuju se u saopštenju.

(N.S/ Banjaluka.net)