Magazin 28.12.2015.

Sirotanovići: Repriza predstave “Raša i medved”

ČITANJE: 2 minute
rasa i medved
Nakon skoro do posljednjeg mjesta ispunjene sale na prvom izvođenju predstave “Raša i medved” i bezbroj pitanja “kada će repriza” AKT Alija Sirotanović večeras će u Domu omladine u 20:30 časova odigrati reprizu ove predstave.

– Prije nego što naše AKTovke i AKTovci (a sa njima i mi) odu na zimski raspust, priredićemo im i neka prednovogodišnja iznenađenja i pikanterije. Treba li ponoviti da kod nas “repriza” nikad ne znači pravu reprizu? Ne zato što smo majstori improvizacije, nego zato što ne znamo ponoviti ono od prošlog puta- kažu Sirotanovići.

Večeras ćete saznati (ako već niste): ko je Jovan Jovanović Zmaj od Šipova, koje su nove odredbe Zakona o radu, kakva je veza između ISILa i nedavno odstrijeljenog banjalučkog medvjeda, kako se detektor laži snašao pred Aleksandrom Vučićem, i još mnogo, mnogo toga.

– Naše predizborno obećanje je uvijek isto: ići ćete kući nasmijani. Karte po cijeni od 4 KM možete rezervisati u inboks Sirotanovića na fejzbuku ili na broj telefona 066/197-234. U cijenu karte nije uključena konzumacija hladne plate, kao ni piće dobrodošlice- dodaju Sirotanovići.

Uigrani trio Sirotanovića čine:

Dušan Jokić – professor istorije u penziji i svježe diplomirani viljuškarista koji uskoro odlazi u grotlo EU da prenosi palete u skladištu. “Dok je Švabo nosio rukama, Srbin je viljuškarom BOC!”

Mirko Komljenović – u posljednje vrijeme očitava stanje na električnim brojilima. Shvatite ovo kao upozorenje da sa njih na vrijeme skinete magnete.

Igor Kalaba – njegova djevojka ga je prilikom upoznavanja sa ljudima počela predstavljati sa “Ovo je Igor. Nema čim se ne bavi”, što on shvata kao upozorenje da se konačno završi fakultet.

(Banjaluka.net)