Politika 03.10.2022.

SJAJAN REZULTAT: Ilić osvojio oko 15.000 glasova

ČITANJE: 1 minuta

– Velikom pobjedom SNSD je još jednom pokazao da je snaga ovog naroda i države. Očuvanje Republike Srpske i interesi njenog naroda uvijek su nam bili i biće iznad svih ostalih, a ova pobjeda potvrda je ispravnosti puta kojim SNSD korača sa tim zadatkom, poručio je Mladen Ilić, sadašnji predsjednik Skupštine grada Banja Luka.

Dodaje da je prema trenutno dostupnim podacima on osvojio između 14.000 i 15.000 glasova, te se svim građanima Republike Srpske zahvalio na povjerenju koje su ukazali kandidatima SNSD na proteklim izborima na svim nivoima vlasti i time postali dio ove, kako navodi, velike, istorijske pobjede.

“Ovo nije naša, već vaša pobjeda, pobjeda Republike Srpske. U izazovnim vremenima, kakvo je sada i kakvo nas tek očekuje, SNSD je opcija koja vodi očuvanju i napretku. Povjerenjem SNSD građani su  izabrali budućnost i obavezali nas da, kao i do sada, nastavimo sa neprestanom borbom za bolji standard, izvjesniju i sigurniju budućnost i našu Republiku Srpsku”, zaključuje Ilić.

Ilić zaključuje da su građani svjesni pritisaka kojim je Republika Srpska i njen narod izloženi i da u takvom vremenu taj teret može da ponese jedino SNSD.

“SNSD ima kapacitet, hrabrost, snagu i odlučnost da svoj narod predvodi u takvim vremenima. Ljubav prema Republici Srpskoj i srpskom narodu naš je motiv, a vama garancija da glas naroda i ukazano povjerenje nećemo iznevjeriti”, zaključuje Ilić.

(N.S.)

Oznake: Mladen Ilić, SNSD