Vijesti 17.01.2016.

Skupština grada 29. januara

ČITANJE: 1 minuta
skupstina banjaluka
Naredna, 42. sjednica Skupštine grada Banjaluka biće održana 29. januara.

Za dnevni red biće predložene 22 tačke.

Odbornici bi trebalo da razmatraju Prijedlog odluke o visini vrijednosti nepokretnosti – po zonama na teritoriji grada Banjaluka, za 2016. godinu, kao i Prijedlog odluke o preraspodjeli (realokaciji) sredstava u Budžetu Grada za 2015. godinu.

Najviše tačaka odnosi se na oblast prostorno planske dokumentacije, pa će, između ostalog – Skupština razmatrati Prijedlog odluke o donošenju izmjene dijela Regulacionog plana za prostor definisan ulicama: Vuka Karadžića, I krajiškog korpusa, Milana Radmana, dr Mladena Stojanovića i Kralja Petra I Karađorđevića, Prijedlog odluke o donošenju izmjene dijela Regulacionog plana stambenog naselja Drakulić kao i Prijedlog odluke o donošenju izmjena regulacionih planova  „Centar-Zapad“ , „Lauš 3“ i stambenog naselja Drakulić.
Pred odbornicima će se naći i inicijative za izmjenu Regulacionih planova „Srpske Toplice 1“ i „ Paprikovac – Petrićevac – zona B“.

Na dnevnom redu je i Prijedlog odluke o prodaji garaža u ulicama Sime Matavulja i Filipa Macure u Banjaluci, kao i nekoliko tačaka iz imovinske oblasti.

(Banjaluka.rs.ba)