Magazin 24.12.2015.

Slađana Zrnić – #SLUŠAJDOMAĆE – TOP3

ČITANJE: 2 minute
sladjana zrnic
Akciji #slušajdomaće se pridružila i banjalučka poznata glumica Slađana Zrnić, koja preporučuje sledeće izvođače:

1. SOPOT – Jesmo Kako Nismo – feat Hornsman Coyote

“Istrajni, zanimljivi, autentični. Rade i za pozorište muziku, čak su i nagrađivani u regionu na pozorišnim festivalima.”

2. COMBINE QUARTET – Pitagorino Oro – S.Trkulja

“Njihov sam najveći fan i zovu me kao glumicu da ponekad sa njima nastupam što je za mene izuzetna čast. Sviraju žanr koji mene najviše zanima a to je jazz.”

3. Brutal Protest – Stara kola

“Mladi momci koji progovaraju direktno i jasno o tome šta nas tišti, angažovani, pametni i sve što žanr hip-hop treba da ima.”

(BONUS) FIGARO UDRUŽENJE

“Kao i mnogi drugi pjevači koji su izabrali da se bave najtežim muzičkim žanrom a to je klasučna muzika. Solo pjevanje je nešto čemu se istinski divim a njihov pjevački put je najteži i imam veliko poštovanje prema tim umjetnicima.”

Poruka domaćim izvođačima:

Poruka se sastoji u tome da svi umjetnici, konkretno u BL, treba što više da rade na sebi i da se što više upoznaju sa promovisanjem svoga rada. Danas je znanje o marketingu i produkciji obavezno ukoliko želite da radite.

Domaća scena:

Domaćoj sceni nedostaje finansijska podrška sponzora, menadžera i produkcija. Sve ostalo muzička BL SCENA IMA.

Poruka publici:

Poruka domaćoj publici bi se sastojala da svojoj djeci puštaju klasičnu muziku da je što više slušaju, da im se razvija sluh a ostalo ide samo od sebe. Jer uho ukoliko je naviknuto na kvalitet neće pristajati na na smeće kojim nas truju. Preduslov je da se to radi u najranijem dobu djeteta. Za odrasle je malo kasno ukoliko su upali u okean turbo folka. Tu nema pomoći.

(Banjaluka.net)