Vijesti 21.03.2017.

Slučaj “masaža” pred unutrašnjom kontrolom!

ČITANJE: 1 minuta

Skandalozne fotografije polugole radnice Uprave za indirektno oporezivanje BiH koju usred radnog vremena masira radni kolega postale su hit na internetu,ali i glavna tema na ulicama.

Problemom se pozabavila i Uprava za indirektno oporezivanje čiji su radnici fotografisani u jednoj od kancelarija koje pripadaju kabinetu generalnog direktora. Na fotografiji se vide se gole noge i zadnjica žene koja leži na stolu.

Zbog skandala danas je zgradi Uprave za indirektno oporezivanje održan sastanak nakon kojeg je direktor Uprave dao nalog za postupanje Odsjeku za unutrašnju kontrolu.

Kako je navedeno u saopštenju UIO BiH, ovaj Odsjek se zadužuje da u naredna tri dana prikupi sve relevantne činjenice o spornom događaju, te da utvrdi stvarnu autentičnost spornih fotografija.

Kako je navedeno, biće uzete izjave svih zaposlenih koji su bili uključeni u navedeni događaj,ali i od onih koji imaju bilo kakva saznanja o tome šta se dešavalo.

Unutrašnja kontrola trebalo bi da direktoru predloži eventualne naredne mjere i utvrdi odgovornost zaposlenih.

Prema nezvaničnim informacijama na fotografiji je sekretarica jednog od pomoćnika direktora, a fotografije su napravili radnici UIO BiH u Banjaluci tokom radnog vremena krajem prošle sedmice.

(ATV)