Vijesti 20.03.2021.

Snajper podnio ostavku u upravnom odboru novosadskog superligaša FK Vojvodina

ČITANJE: 1 minuta

Slobodan Milutinović poznatiji kao Snajper podnio je ostavku na mjesto člana upravnog odbora novosadskog superligaša FK Vojvodina.

Podsjećamo da je kontroverzni Milutinović, koji iza sebe ima čitav istorijat aktivnosti sa one strane zakona, nedavno uhapšen u akciji policije u području Jahorine, gdje je i saslušan, pa pušten na slobodu, a nove okolnosti su ga očito natjerala da se povuče iz tabora novosaskog kluba kao funkcioner.

On se obratio javnosti saopštenjem na zvaničnom sajtu kluba, koje prenosimo u cijelosti.

“Povodom višemesečnih negativnih spekulacija u medijima u vezi sa aktuelnom situacijom u FK Vojvodina, koje su potpuno iracionalno povezivane i sa mojim, odnosno članstvom Slobodana Milutinovića u Upravnom odboru kluba, ovim putem želim da obavestim sportsku, a pre svega vojvodinašku javnost da podnosim neopozivu ostavku na funkciju člana Upravnog odbora FK Vojvodina.

Osnovni motiv i jedini realan razlog za donošenje ove odluke jeste bezuslovna ljubav prema “staroj dami” srpskog fudbala. Uz našu Vošu, proveo sam detinjstvo na stadionu “Karađorđe”, gde sam shvatio šta je to prva ljubav, stekao nerazdvojne prijatelje i naučio da je navijati za Vojvodinu stvar kućnog vaspitanja, odnosno stil i način života.

Imajući u vidu gore navedeno, ne želim da na bilo koji način, makar i kroz neosnovane medijske spekulacije, doprinesem ciljanom urušavanju ugleda “stare dame” srpskog fudbala. Smatram da je navijati za Vojvodinu privilegija ljudi sa dobrim kućnim vaspitanjem, te u tom maniru podnosim neopozivu ostavku na funkciju člana Upravnog odbora FK Vojvodina.

Naravno, zakletvu vernosti položio sam odavno i nikad je neću pogaziti, jer je naša VOJVODINA IZNAD SVEGA”, napisao je Milutinović.

(N.S)