Magazin 15.01.2019.

SNIMLJEN U BANJALUCI Vedran Gavrić predstavio spot za pjesmu “Vrijeme je da dušu odmorim”

ČITANJE: 1 minuta

Nakon nedavne premijere singla “Vrijeme je da dušu odmorim”, mladi kantautor Vedran Gavrić novu godinu započinje i video spotom za ovu pjesmu, koji potpisuje njegov imenjak Vedran Ševčuk iz Banjaluke.

“Ovim videom je zaokružen rad u 2018. godini, koja je za mene bila period velikih promjena. Takođe spotom podsjećam na suštinu same pjesme, a poruka je mir u nama – šta bolje poželjeti ljudima u vrijeme praznika nego da u novoj godini imaju i pronađu svoj duševni mir”, rekao je Vedran.

Spot je snimljen u Banjaluci, i karakteriše ga jednostavnost i ljepota banjalučkih ulica i njenih zelenih pejzaža. Od narednih muzičkih koraka u ovoj godini najavljuje snimanje albuma.

“Sve je spremno za snimanje albuma, radi se o akustičnom zvuku, potrebno je još vremenski uskladiti snimanje sa nastupima. Iskoristiću još jednom priliku da poručim svima da budu u ovoj godini dobri jedni prema drugima, svi imaju svoju priču i nekad svi prerano zaključujemo, vjerujem da svaki pojedinac moze doprinijeti da se dobro među nama širi i kroz najsitnija djela”, poručuje Vedran.