Politika 24.03.2021.

SNSD BANJALUKA: Podrška dogovorima Vlade Srpske sa ugostiteljima, frizerima i ostalim privrednicima

ČITANJE: 1 minuta

Gradski odbor SNSD Banjaluka podržava dogovore Vlade Republike Srpske sa predstavnicima privrednih subjekata na koje se odnose najnovije mjere Republičkog štaba za vanredne situacije, te daju punu podršku odlukama Vlade Republike Srpske.

“Gradski odbor SNSD Banjaluka podržava dogovore Vlade Republike Srpske, odnosno rukovodstva Republike Srpske sa predstavnicima privrednih subjekata na koje se odnose najnovije mjere Republičkog štaba za vanredne situacije. Razumijemo potrebe ugostitelja, frizera i svih onih koji trenutno ne rade, pa u vezi s tim dajemo punu podršku odlukama Vlade Republike Srpske, da za sve one koji ne budu radili isplati platu i doprinose, prenosi ATV.

Ugostitelji, frizeri i svi ostali privrednici od izuzetne su važnosti za privredni ambijent, ne samo Banjaluke već cijele Republike Srpske. Isto tako, uvjereni smo da će vrlo brzo svi oni da se vrate normalnijem načinu rada, ali apelujemo da se svi nakon toga pridržavaju epidemioloških mjera i poštuju sve odluke koje donose nadležne institucije, kako bismo izbjegli mjere zaključavanja ili bilo koje druge restriktivne mjere.

Uvjereni smo da će pandemija što prije da jenja i da ćemo svi zajedno da uživamo u ljepotama i ugostiteljskim objektima našega grada”, navode iz SNSD-a

(SB)

Oznake: SNSD Banjaluka