Politika 27.07.2020.

SNSD PALE: Potvrđena kandidatura Boška Jugovića za načelnika opštine

ČITANJE: 1 minuta

Opštinski odbor /OO/ SNSD-a Pale potvrdio je večeras kandidaturu Boška Jugovića za načelnika opštine na predstojećim lokalnim izborima.

Iz OO navode da Jugović, koji je i aktuelni načelnik opštine Pale i predsjednik OO SNSD-a, dobio jednoglasnu podršku članova opštinske organizacije stranke da se nađe u izbornoj trci za novi, drugi mandat načelnika najveće istočnosarajevske opštine.

“Ovakav stav, obrazloženo je na sjednici, proističe iz činjenice da je Jugović realizovao brojne projekte na koje su građani Pala čekali decenijama, te finansijski stabilizovao opštinu i pokazao da se planskim i odgovornim radom mogu ostvariti pomaci u praktično svim segmentima”, ističe se u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da je na sjednici izraženo očekivanje da će Jugovićevu kandidaturu podržati i partije koje zajedno sa SNSD-om čine koaliciju na republičkom nivou.

Opštinski odbor SNSD-a Pale potvrdio je i odborničku listu kandidata za Skupštinu opštine Pale čiji je nosilac Damjan Škipina, direktor Studentskog centar Pale i aktuelni šef odborničkih kluba SNSD-a u Skupštini opštine Pale i Skupštini grada Istočno Sarajevo.

“Ocijenjeno je da je sastav liste izuzetno kvalitetan, da su tu imena ostvarenih i uspješnih pojedinaca u privrednom i društveno-političkom životu, ali i perspektivnih mladih ljudi koji su već prepoznatljivi kao aktivni članovi društva, uspješni sportisti”, naglašava se u saopštenju.

Opštinski odbor SNSD-a Pale vjeruje u pobjedu svog kandidata za načelnika opštine Pale i pobjednički rezultat liste kandidata SNSD-a za Skupštinu opštine.

(Srna)