Vijesti 01.03.2016.

SNSD: Podrška zakonu o konverziji kredita u francima

ČITANJE: 1 minuta
snsd
Poslanici SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske podržaće Prijedlog zakona o konverziji kredita sa valutnom klauzulom u švajcarskim francima, dogovoreno je danas na sastanku Izvršnog komiteta SNSD-a i članova poslaničkog kluba ove stranke.

Na radnom sastanku je zaključeno i da SNSD, kao najveća i najodgovornija politička organizacija u Srpskoj, neće dozvoliti da se ostvare namjere političkih predstavnika na nivou BiH, čiji je cilj isključivanje najviše zakonodavne institucije Srpske iz procesa donošenja značajnih odluka, saopšteno je iz SNSD-a.

U saopštenju se navodi da su članovi Izvršnog komiteta SNSD-a upoznali narodne poslanike o zaključcima sa prethodne sjednice ovog stranačkog organa, od kojih je najznačajnije postojanje potrebe da se u zvaničnim organima Srpske pripreme odgovori za institucionalnu odbranu od svih napada čiji je cilj rušenje Republike Srpske.

– Članovi Izvršnog komiteta i narodni poslanici SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske razmijenili su mišljenja i o ostalim aktuelnim političkim temama, a zajednički je konstatovano da je SNSD spreman za predstojeće lokalne izbore- dodaje se u saopštenju.

(Agencije)