Politika 02.06.2019.

SNSD ponosan na sve što je uradio za Srpsku

ČITANJE: 2 minute

Da nije bilo SNSD-a da Republika Srpska ne bi izgledala kao što izgleda danas, poručio je to lider stranke Milorad dodik. On je na godišnjem skupu stranke u Bijeljini poručio da su u SNSD-u ponosni na sve što su uradili za Sprsku. Dodik je najavio i nove projekte koji će da jačaju Republiku Srpsku i Srbe kao narod. U Bijeljini su kaže najvažniji projekti auto put i drinski nasip.

“Ja vjerujem da ćemo u jesen već ovdje imati konkretne radove, sada rješavamo pitanja trase, treba da se upustimo u rješavanje imovinsko-pravnih odnosa i projektovanja koji idu uporedo, tako da, kako smo i rekli, za 2 mjeseca ćemo ponovo sjesti ovdje u Bijeljini, da vidimo šta je sve učinjeno na onome što je dogovoreno. Tu je jos jedan drugi projekat a to je drinski nasip koji treba da odbrani citav ovaj prostor grada Bijeljine”, kaže Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a.

Predsjednik Republike Željka Cvijanović i premijer Radovan Višković, kao potpredsjednici SNSD-a kažu da je to najveća, najorganizovanija i najsnažnija politička partija Republike Srpske. Zbog toga su svjesni, velike odgovornosti koju nose, ali kažu da je veza sa građanima i simpatizerima partije ključ dobrih izbornih rezultata.

“Ja sam ponosna na ono što je SNSD. To je partija koja se ne dijeli, koja i onda kad imate različite stavove i različita mišljenja, znate da ste jedinstveni u svom nastupu kada je u pitanju odbrana Republike Srpske, njena gradnja, izgradnja”, kaže Željka Cvijanović, potpredsjednik SNSD-a.

“Nadam se da je sazrelo vrijeme da SNSD u Bijeljini ima i svoga gradonačelnika. SNSD bez obzira sto nismo imali sve ove godine naseg gradonačelnika ovdje je pomagao ovaj kraj, ovaj narod i nase aktiviste, to ćemo raditi i u budućem periodu”, kaže Radovan Višković, predsjednik Vlade Republike Srpske.

Skupu prisustvuje više od 1300 aktivista SNSD-a, član predsjedništva SNSD-a Staša Košarac, ministri Vlade RS, predstavnici te partije u zajedničkim organima BiH, kao i odbornici stranke u Gradskoj skupštini, te druge zvanice.

(atv)