Politika 12.11.2020.

SNSD PRNJAVOR: Miladine Staniću, nismo svi isti

ČITANJE: 1 minuta

Opštinski odbor SNSD-a u Prnjavoru oglasio se danas porukom upućenom Miladinu Staniću, poslaniku SDS-a u NSRS i najeksponiranijem funkcioneru te stranke iz ove lokalne zajednice.

“Miladine, nismo svi isti. Ovim dokazuješ da ovo sada nisu novi ljudi, već ste se vi stari sakrili iza njih, a politike i načini su isti. Sve što je Darko uzeo neka bude za lijeka njemu, a možeš li ti isto reći”, pita OO SNSD-a u Prnjavoru u saopštenju objavljenom na društvenim mrežama.

“Možete li nam odgovoriti ko je danas od najviših funkcionera iz prnjavorskog SDS.a napustio stranku”, pitaju u SNSD-u na kraju obraćanja Miladinu Staniću i SDS-u u toj opštini.

 

Stanić: Izvlačenje novca

Miladin Stanić, šef Kluba poslanika SDS u NSRS, rekao je danas da se zdravstveni sistem Republike Srpske uništava izvlačenjem novca koji završava u privatnim džepovima.

„Nije ni čudo zašto se to dešava kada znamo da je kvadrat bolnice u RS tri puta skuplji nego u Nišu i kada znamo da je Darko Tomaš, dok je bio direktor Fonda zdravstva RS, objekat čija je realna cijena 470.000 KM platio 1,8 miliona. Čujemo da je on sa razlikom tog novca sada pravi stambenu zgradu u Prnjavoru“, kazao je Stanić, saopštio je SDS.

On je upitao da li je to što Tomaš radi odgovorno ponašanje i da li građani trebaju dati svoj glas takvim ljudima.

(Banjaluka.net)