Politika 03.08.2020.

SNSD SIGURAN U POBJEDU: Gligorić budući načelnik Čelinca

ČITANJE: 1 minuta

Članovi Glavnog izbornog štaba SNSD-a, predvođeni šefom Srđanom Rajčevićem, razgovarali su danas u Čelnicu sa kandidatom SNSD-a za načelnika ove opštine Vladom Gligorićem i članovima Opštinskog odbora stranke.

Rajčević je istakao da je Gligorić čovjek nove energije koji će raditi za još bolji i razvijeniji Čelinac.

“Budući načelnik opštine Čelinac će zajedno sa svojim saradnicima, koje će obezbijediti kroz rad lokalnog parlamenta, stanovnicima ove lokalne zajednice obezijediti još bolju budućnost, jer SNSD i njeni kandidati su ti koji slušaju potrebe svojih sugrađana”, rekao je Rajčević Srni.

On je naglasio da SNSD ima entuzijazam koji i priliči samo toj stranci.

“Sa budućim načlenikom planiramo nove projekte, infrastrukturni, privredni i ekonomski preporod za bolji Čelinac i bolji život njegovih stanovnika. Vlado Gligorić je čovjek koji to može, tako da glasačima na predstojećim lokalnim izborima neće biti teško donijeti pravu odluku”, istakao je Rajčević.

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Čelinac Vlado Gligorić poručio je da čelinački odbor SNSD-a u kampanju ulazi sa jasnim programom i jakim timom ozbiljnih ljudi koji žele da svoju lokalnu zajednicu učine još boljim mjestom za život običnog čovjeka.

“Mi slušamo potrebe naših sugrađana i zajedno sa republičkom vlasti radićemo na stvaranju boljih uslova za život običnog čovjeka”, rekao je Gligorić Srni.

Sastanku, koji je održan u prostrijama Opštinskog odbora SNSD-a Čelinac, prisustvovali su i članovi Glavnog izbornog štaba ove stranke Radovan Kovačević, Igor Dodik i Boris Pašalić.

(Srna)