Politika 28.10.2021.

SNSD TREBINJE: Vukanović jahao kamile u Kataru dok se građanima Srpske žalio da je bolestan

ČITANJE: 1 minuta

Dok je jahao kamile i posjećivao egzotične zabave u Kataru, Nebojša Vukanović je građanima slao poruke kako bolestan leži kući, pokušavajući ponovo da ih obmane, igrajući na najlicemjerniju moguću kartu – bolest, navodi se u saopštenju iz Gradskog odbora SNSD-a Trebinje.

Vukanović je na svom blogu, prije osam dana, napisao da je zbog zdravstvenih problema spriječen da prisustvuje sjednici Narodne skupštine Republike Srpske, jer je imao operaciju u lokalnoj anesteziji i mora strogo da miruje do kraja mjeseca. Da li će se Pinokio vratiti iz Dohe smanjenog nosa, gdje je, kako je potvrdio na blogu, posjetio jednog od najpoznatijih estetskih hirurga uskoro ćemo vidjeti. Sudeći po gomili izrečenih laži i najstručnijim svjetskim ljekarima biće teško da učine nešto po tom pitanju – ističu iz trebinjskog SNSD-a.

U saopštenju je ocijenjeno “da bi bilo zaista šteta da ne bude ljepši, makar sebi u ogledalu, da nije uzalud trošio na hiljade maraka odlazeći u arapski svijet, a ako se zna da je samo karta do Katara i nazad oko 1.500 KM, bila bi prava šteta da mu toliki novac propadne”.

– A sve ovo moglo bi se svrstati u još jedno egzotično putovanje “narodnog” poslanika sa debelim novčanikom da nije igrao na empatiju i sažaljenje vlastitog naroda koji Katar može vidjeti samo na razglednici. Ovako je samo jedna u nizu prevara i gnusnih laži Nebojše Vukanovića koji je postao prepoznatljiv po manipulacijama i obmanama vlastitog naroda – navodi se u saopštenju.

(Srna/SB)