Politika 23.03.2016.

SNSD: Vanredni izbori mogu, ali na svim nivoima

ČITANJE: 1 minuta
snsd
Savez nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ u potpunosti podržava ideju o raspisivanju vanrednih izbora, ali za sve nivoe vlasti, kako bi građani Republike Srpske dobili priliku da kažu i šta misle o sramnom ponašanju srpskih predstavnika u zajedničkim institucijama BiH, saopšteno je iz ove stranke.

-Republika Srpska je od svog osnivanja prolazila kroz različite i brojne izazove, ali prvi put u svojoj istoriji ima opoziciju koja nije opozicija vlasti, već vlastitom narodu i Republici Srpskoj- navodi se u saopštenju iz SNSD-a.

Iz SNSD-a ističu da insistiranjem na priči o kriminalu i korupciji opozicija u Srpskoj, predvođena SDS-om, u stvari pokušava da sakrije činjenicu da oni nemaju nikakav plan i program za Srpsku, niti imaju odgovore na ključna nacionalna pitanja.

-Da SNSD nije radio u interesu Republike Srpske i njenih građana i da nije postizao ozbiljne rezultate na tom poslu, birači bi to jasno i nedvosmisleno rekli na nekim od izbora održanim u posljednjih 10 godina- poručuju iz SNSD-a.

Predstavnici Saveza za promjene zatražili su danas od predsjednika Republike Srpske i lidera SNSD-a Milorada Dodika da raspiše vanredne parlamentarne i predsjedničke izbore.

(Agencije)