Politika 16.07.2016.

Socijalisti na izbore sa dobro poznatim imenima

ČITANJE: 1 minuta

Na kandidatskoj listi za odbornike Gradskog odbora Socijalističke partije Banjaluka za predstojeće lokalne izbore nalaze se dobro poznata imena privrednog, sportskog, društvenog i kulturnog života grada.

– Na čelu je aktuelni načelnik Odjeljenja za privredu Radenko Komljenović, kome je u aprilu ove godine povjerena funkcija predsjednika GO Banjaluka – rekla je šef tima za marketing, propagandu i medije GO SP Jelena Opačić.

Dodala je da su među kandidatima i sadašnji odbornici Skupštine grada, Mira Galić i Milan Milaković, kao i predsjednik Aktiva žena na republičkom i gradskom nivou Milka Glamočić i Darinka Pejić.

– Na izborima će nas predstavljati i mladi, kojih je sve više u našim redovima, a među njima je i predsjednik Aktiva mladih GO Banjaluka Nikola Vukčević. Pored prepoznatljivih imena pojedinci će se predstaviti javnosti prvi put i biće spremni da se bore za bolji položaj radnika, penzionera, studenta, đaka, za zaštitu porodice kao institucije, osoba sa invaliditetom kao i prava žena – rekla je Opačićeva.

(Glas Srpske)