Politika 30.06.2022.

Socijalističkoj partiji pristupio Vlado Švraka, dugogodišnji član KKI “Vrbas”

ČITANJE: 1 minuta

Vlado Švraka, istaknuti banjalučki sportista, pristupio je danas Socijalističkoj partiji.

Tom prilikom, dobrodošlicu u SP poželjeli su mu izvršni sekretar SP Nikola Vukčević, potpredsjednik SP Davor Strika i član Izvršnog odbora GO BL Saša Dobričanin.

“Veliko je zadovoljstvo biti dio mladog, zdravog, uspješnog i perspektivnog kolektiva kakav je SP. Socijalistička partija je jedna od najvažnijih i najstarijih političkih partija na ovim prostorima i samim tim čast mi je biti u društvu socijalista. Radićemo zajedno na ostvarivanju boljih rezultata u svim segmentima našeg društva, a posebno u sportu u kojem sam proveo značajan dio života. Za mene je SP bio logičan izbor, jer prepoznajem timski rad, a to je najbitnije. Ponosan sam na svoju odluku”, poručio je Švraka.

Izvršni sekretar Nikola Vukčević istakao je da su ljudi kao Vlado Švraka ponos Banje Luke, te mu poželio puno uspjeha i sreće u radu unutar Socijalističke partije.

“Vlado, dobrodošao! Neka se tvoji sportski rezultati pretvore u političke kako bismo zajedno radili na razvoju našeg društva i građana”, poručio je Vukčević.

Vlado Švraka je dugogodišnji član najtrofejnijeg banjalučkog kolektiva KKI “Vrbas”, odlikovan je za izuzetna dostignuća u paraolimpijskim sportovima, oženjen je i otac dva sina.

(SB)