Politika 06.03.2021.

ŠOKANTNI DOKAZI O KRIMINALU Vučić: Narod će videti sa kojim smo monstrumima imali posla

ČITANJE: 1 minuta

Predjsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će večeras imati tešku sjednicu Savjeta za nacionalnu bezjbednost.

“Donećemo večeras odluku. Danas će razgovarati Tužilaštvo, oni znaju šta im je činiti i šta će biti objavljeno. Nećemo prikazati ono što je najmonstruoznije, zbog zahteva roditelja, ali će narod videti sa kojim monstrumima smo imali posla. Dok ne vidite sliku ne možete da vidite koliko je ozbiljno “, rekao je Vučić.

Istakao je da su prognoze da će sjednica trajati dugo.

“Biće mnogo ljudi pozvano, a ne verujem da ćemo to završiti tako kratko, trajaće dva ili tri sata. Naš je cilj da obezbedimo ljudima sigurnost, kako od tog da sprečavamo iznude, reketiranja pa do toga da se nikada ne ponove monstruozni zločini. Biće zanimljivi dani i nedelje pred nama”, dodaje Vučić i naglašava da je najvažnije da se ljudima obezbijedi sigurnost.

Vučić je napomenuo da već postoje “mlađe ekipe” koje su spremne da naslijede Velju Nevolju.

“Izvesno je da nije lako da budete oslobođeni posle tako teških, gnusnih i monstruoznih zločina. Saseći ćemo krila onima koji misle da je sada došlo njihovih pet minuta i koji žele da zauzmu pozicije i misle da mogu da se ponašaju isto ili slično kao oni”, rekao je Vučić, a potom dodao da će “borba države biti još žešća i jača”.

Sjednica je zakazana za večeras u 18.00 časova, u Palati Srbija.

(N.S)