Magazin 27.12.2015.

Šokantno predviđanje astrologa: U aprilu atentat na Putina

ČITANJE: 3 minute
RUSSIA PUTIN
Zlatko Zlatković, jedan od najpoznatijih srpskih astrologa predviđa pokušaj atentata na ruskog predsjednika Vladimira Putina u aprilu, kao i na američkog predsjednika u junu.

U svijetu se svakodnevno dešavaju loše stvari. Ratovi bukte na svim stranama, i kako stvari stoje, primirje nije blizu.

Naime, zbog loših astroloških aspekata koji traju već dugo vremena, prema prognozi Zlatka Zlatkovića, situacija ide i dalje u pravcu negativnih razvoja događaja.

-Svi smo svjedoci šta se događalo posljednjih godina i koliko se terorizam proširio po svijetu, naravno najviše kao posljedica loše politike zapada u prošlosti- kaže on.

-Planeta Uran se i dalje nalazi u znaku Ovna, a planeta koja inače označava pojavu zločina i kriminala pa i terorizma – Pluton, i dalje boravi u znaku Jarca, čime nastaje veoma nepovoljan i dugotrajan aspekt koji se naziva kvadrat, s veoma lošim uticajem i u 2016. godini- pojašnjava ovaj astrolog.

On dodaje da je čak i naredna godina na neki način i kulminacija tog negativnog aspekta.

-U astrologiji je svijet podjeljen po regionima uticaja planeta, pa se za ove dve pomenute planete može reći da uticaj provode nad teritorijama Bliskog Istoka, sjeverne Afrike kao i Male Azije- priča Zlatko, pa dodaje:

-Zbog toga, težište uticaja i dalje pada na te regione. Možemo očekivati i dalju eskalaciju sukoba svih strana sa ISIS-om, kao i velikih problema koje će ta organizacija praviti Evropi, Americi, Rusiji i Africi. Treba obratiti pažnju na predstojeća pomračenja Sunca i Meseca u narednoj godini, a to je tokom marta i septembra 2016. godine-.

Kako kaže, to će biti najgori periodi u kojima može doći do velikih tragedija prouzrokovanih terorizmom.

Kao što je i prošle godine napomenuo, u SAD i naredne godine može doći do masovnih ubistava po školama i univerzitetima, kao i podsticanja rasne mržnje.

U Rusiji će najvjerovatnije, kako navodi astrolog Zlatković, doći do nekoliko teških terorističkih napada, a od takvih loših događaja neće biti pošteđena ni Indija (u aprilu), Australija (u februaru), Filipini (mart, jun i septembar) i Afrika, tačnije Nigerija (jun).

-Što se same planete tiče, ona će i dalje pokazivati ljutnju i bijes pa ni 2016. godine nećemo biti pošteđeni velikih zemljotresa, prirodnih katastrofa i cunamija. S astrološkog stanovništva mogu reći da će zemljotresima najviše biti pogođena, inače prirodno osjetljiva strana sveta: Japan, Indija, Indonezija, Filipini, Čile, Meksiko, Peru i Florida. Na tim pravcima možemo očekivati teške zemljotrese s mogućim kataklizmičnim razmerama, sa upozorenjima za cunami- dodaje ovaj astrolog.

Ovo se sve može dogoditi u periodu između 21. febraura do 31. marta, zatim od 10. do 22. maja, od 25. juna do 17. jula, od 26. avgusta do 1. oktobra i od 15. novembra do 5. decembra.

Teškim poplavama u narednoj godini biće pogođena Kina, Burma, Nepal, Vijetnam, Tajland, Australija, Venecuela, Kolumbija i Argentina.

(Telegraf)