Magazin 25.08.2018.

SPEKTAKL NA KASTELU Marija Šerifović i ove godine oduševila Banjalučane

ČITANJE: 1 minuta

,,Banjaluka je predivna i utisci od prošle godine su fenomenalni, a moje mišljenje o publici ovdje najbolje pokazuje to što sam opet tu. A sad me izvinite, žurim, publika me čeka, nervozni su” rekla nam je kratko prije sinoćnjeg konceta raspoložena Marija i istrčala pred mnogobrojnu publiku koja je dočekala vriskom i gromoglasnim aplauzima.

,,Hvala Banjaluka, hvala svi divni ljudi što ste i ove godine sa mnom u velikom broju!” – obratila se Marija publici na početku i spektakl je mogao da počne.

Prema mišljenjima mnogih, najbolji glas na ovim prostorima, i energičan nastup razmrdali su i podigli na noge sve prisutne i u jedan glas, zajedno sa Marijom pjevali njene, ali hitove drugih pjevača.

Na samom početku koncerta ,,pala” je i prosidba… Rekla je da! Glas nekadašnje pobjednice Evrovizije nije ostavio nikog ravnodušnim, a u publici su mogli da se vide i muškarci i žene od 7 do 77.

Između pjesama, Marija je često hvalila Banjalučane kao publiku i energiju koju joj pružaju na sceni. A, publika je glasnim aplauzima pozdravljala svaku pjevačku bravuru, koju zaista može malo ko da izvede kao Marija.

,,Pa ljudi, stvarno niste normalni! Ja ujutro moram da budem u Crnoj Gori, ali mnogo ste dobri i zaista uživam” – rekla je na samom kraju koncerta, a bis je bio neizbježan. Na kraju još jednom se zahvalila svima koji su bili prisutni i završila je koncert koji će Banjaluka i Kastel, definitivno, dugo da pamte.

(Banjaluka.net)