Magazin 05.07.2022.

SPEKTAKL NA TVRĐAVI KASTEL: Bajaga i Instruktori otvaraju „Banja Luka Fest“

ČITANJE: 1 minuta

„Banja Luka Fest“ i ove godine okupiće publiku iz cijelog regiona, a glamurozno otvaranje festivala je sutra, 6. jula, kada će crvenim tepihom prodefilovati naše najveće glumačke i muzičke zvijezde.

Veče će biti u znaku Bajage i Instruktora i njihovog  koncerta za rok grupu, orkestar i hor. Osmišljen pod dirigentskom palicom čuvenog Vojkana Borisavljevića ovaj nastup kojim su predstavili najveće hitove za 35 godina karijere svojevremeno je proglašen za koncert godine.

Sigurni smo da će publika uživati u novim i mnogim starim hitovima, stvaranima kroz dugi niz godina među koje se svakako ubrajaju ‘Tišina’, ‘Ti se ljubiš (na tako dobar način)’, ‘Zažmuri’, ‘Plavi Safir’, ‘Dobro jutro džezeri’, ‘Muzika na struju’, ‘220 u voltima’, ‘Tamara’, ‘Sa druge strane jastuka’ i mnogi drugi.

Bajaga i instruktori, dobra muzika, spektakularan ugođaj tvrđave Kastel garantuje da će to biti koncert za pamćenje i odlična uvertira za ovogodišnji “Banja Luka Fest”.

Svake večeri, nakon zvaničnog festivalskog programa uslijediće i posebno osmišljeni after party-ji kojima će moći da prisustvuju samo oni koji su obezbijedili svoje ulaznice za program “Banja Luka Fest-a”, koji se od 6. do 9. jula održava na tvrđavi Kastel.

Svi programi dogodiće se u specifičnom ambijentu koncertne dvorane na otvorenom, sa sjedećom platformom koja garantuje vrhunski muzički ugođaj i VIP iskustvo za svakog posjetioca.

(A.M.)